6.300 εισιτήρια αναζητούν κάτοχο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟ έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και σύντομα αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ στις θύρες 4,5 , 20 ευρώ στην θύρα 1 και 25 ευρώ στην θύρα 8.

Από τα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που είναι στην οδό Καντάνου, δίπλα από την Θύρα 9, μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση της αναφέρει πως«στις 16:30 θα ανοίξουν το Σάββατο  οι θύρες στο γήπεδο του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Το παραπάνω έχει αποφασίσθηκε στη σύσκεψη που έγινε για την λήψη των μέτρων ασφαλείας.
Η ΠΑΕ-ΟΦΗ δεν διαθέτει εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ-Παναθηναϊκός δεν ζήτησε εισιτήρια. Η Θύρα 6 για λόγους ασφαλείας θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους.Δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει στο γήπεδο φίλαθλος με τα διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας.Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε πλακάτ ή πανώ με συκοφαντικό ή υβριστικό ή αντεθνικό  περιεχόμενο.
Στο γήπεδο θα εισέλθουν πρώτα οι αστυνομικές δυνάμεις και μετά τα άτομα της ιδιωτικής ασφάλειας.Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί και την Παρασκευή  –σύμφωνα με το κανονισμό- στο γήπεδο του ΟΦΗ, όπου θα πρέπει να παραστούν εκπρόσωποι και των δύο ομάδων και οι εμπλεκόμενοι με την διεξαγωγή του αγώνα φορείς.
Η ΠΑΕ-ΟΦΗ έχει τυπώσει 6.300 εισιτήρια για το παιχνίδι.
Τα εισιτήρια έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια και οι τιμές είναι:
-ΘΥΡΑ 8 : 25 ευρώ
-ΘΥΡΑ 1: 20 ευρώ
-Θύρα 4,5: 15 ευρώ
Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που είναι στην οδό Καντάνου, δίπλα από την Θύρα 9 του γηπέδου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook