Κουτάντος: “Ο κόσμος του ΟΦΗ θα δείξει το ήθος του”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μήνυμα στον κόσμο του ΟΦΗ εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟ έστειλε ο Αντώνης Κουτάντος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ενώ αναφέρθηκε και στην δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ είπε αρχικά για την συμπεράσταση του κόσμου στο σημερινό παιχνίδι: “O ΟΦΗ δίνει ένα ακόμη δύσκολο αγώνα με στόχο τη κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας μας χρειάζονται την βοήθεια του φίλαθλου κόσμου. Η Δ.Ε. είναι σίγουρη ότι ο φίλαθλος κόσμος θα δείξει το ήθος του και θα βοηθήσει με το σωστό τρόπο που γνωρίζει τις προσπάθειες των παικτών μας να υλοποιήσουν το στόχο που έχει τεθεί.  Ολοι γνωρίζουν ότι είναι σε ισχύ ο νέος αθλητικός και δεν θα πρέπει να επιτραπεί σε κανέναν να  πετάξει οποιοδήποτε αντικείμενο εντός του αγωνιστικού χώρου γιατί υπάρχει κίνδυνος διακοπής του παιχνιδιού”.

Όσο για την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής, σχολίασε: “Στόχος της Δ.Ε. είναι να αξιοποιιήσει το τομέα της υποδομής της ομάδας μας. Σήμερα δεν υπάρχει κανένα θέμα να γίνει κάποιος παίκτης από τις ομάδες Κ20 και Κ17 του ΟΦΗ επαγγελματίας. Στο επόμενο διάστημα παίκτες που θα προταθούν από τους προπονητές των τμημάτων υποδομής θα λάβουν μέρος στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας. Το τεχνικό τημ της ΠΑΕ θα αξιολογήσει τους παίκτες και θα κάνει σχετική εισήγηση στη Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ  για το ποιοι προτείνει να ενταχθούν στη μεγάλη ομάδα. Σχετική απόφαση θα πάρουν στη συνέχεια τα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook