Αναστόπουλος: «Δεν είχαμε την φρεσκάδα που απαιτείται σε τέτοιο ματς»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Δεν είχαμε την απαραίτητη φρεσκάδα” τόνισε ο Νίκος Αναστόπουλος κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που τόνισε ότι ξεκινάει μια νέα εβδομάδα με τερματισμό τον ημιτελικό με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Σήμερα δεν είχαμε την φρεσκάδα που απαιτείται σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Κατ’ εμέ είναι δικαιολογημένο γιατί τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό και μετά από δύο ημέρες αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ αργοί, χάσαμε το κέντρο και δεν είχαμε την φρεσκάδα που απαιτείται σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Το γκολ προήλθε από λάθος, την ώρα που βγαίναμε στην επίθεση» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του ΟΦΗ που στην συνέχεια στάθηκε στα δύο πρόσωπα της ομάδας… «Στο δεύτερο ημίχρονο, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και «κουνηθήκαμε» λίγο. Ήμασταν πιο αποφασιστικοί, είχαμε περισσότερη ενέργεια αλλά σε ένα καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού ήρθε η διακοπή και εκεί κάπου τελείωσε το πράγμα για εμάς. Στα εναπομείναντα 8 λεπτά δεν είχαμε την φρεσκάδα που έπρεπε να έχουμε. Ξεχνάμε το παιχνίδι και ετοιμαζόμαστε για μια δύσκολη εβδομάδα ώστε να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό».

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν σκοράρει… σχεδόν καθόλου, ο Αναστόπουλος σημείωσε «οι παίκτες έχουν κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάπου μέσα μας έχουμε κουραστεί και ψυχολογικά, είμαστε πώς να το πω πιεσμένοι, αγχωτικοί, κυνηγάμε το γκολ. Σήμερα τελείωσα το παιχνίδι με 4 επιθετικούς μέσα. Μας λείπει το γκολ, θα έρθει και αυτό».

Τέλος, για το αν ο ΟΦΗ κινδυνεύει απάντησε: «Για να είμαστε σίγουροι, χρειαζόμαστε μια νίκη ακόμα. Ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί από τον πρώτο γύρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook