O Βερόν έδειξε τον δρόμο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ματίας Βερόν, έδειξε τον δρόμο και στους συμπαίκτες του καθώς αν και του οφείλονται αρκετά χρήματα από την περσινή σεζόν έβαλε την υπογραφή του στην τακτοποίηση της οικονομικής εκκρεμότητας που υπάρχει προς το πρόσωπο του. 

Στον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την στάση του Αργεντινού για τον οποίο όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής έχουν να πουν ένα καλό λόγο ενώ άπαντες τον χαρακτηρίζουν  σαν πρότυπο αθλητή και ανθρώπου.

Στον παίκτη του ΟΦΗ υπάρχει μια αρκετά σεβαστή οφειλή από την περσινή σεζόν , ωστόσο ο ίδιος έδειξε τον σεβασμό του προς τον σύλλογο βάζοντας την υπογραφή του, η οποία και είναι απαραίτητη για τον φάκελο της αδειοδότησης.Το παράδειγμα του Βερόν έχουν ακολουθήσει αρκετοί από τους συμπαίκτες του στην ομάδα και στον ΟΦΗ υπάρχει η εκτίμηση πως όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα θα υπογράψουν την τακτοποίηση της οφειλής, η οποία και είναι απαραίτητη για τον φάκελο της αδειοδότησης. Ο φάκελος της αδειοδότησης πρέπει να κατατεθεί στην ΕΠΟ μέχρι τις 31 Μαρτίου, ενώ δίνεται ένα περιθώριο από την ομοσπονδία μέχρι τις 4 Απριλίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook