Αυστηρή προειδοποίηση του εισαγγελέα Μαρκάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ιδιαίτερα αυστηρή, ήταν η προειδοποίηση προς τους παράγοντες του ΟΦΗ από τον εισαγγελέα Ηρακλείου Νίκου Μαρκάκη εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με την φράση “αν απειληθεί η σωματική ακεραιότητα του οποιουδήποτε, θα διακόψω το παιχνίδι”, ο εισαγγελέας έδωσε το στίγμα των προθέσεων του στην χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τους Ηπειρώτες την προσεχή Κυριακή.

Και μπορεί στα Γιάννενα να διαδίδουν, προφανώς για τους δικούς τους λόγους, ότι η αστυνομία δεν παρέχει τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ωστόσο το αποτέλεσμα που προέκυψε από την χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας είναι εντελώς διαφορετικό. Στην σύσκεψη έδωσαν το παρόν και οι εκπρόσωποι της εταιρείας σεκιούριτι που πρόκειται να έχουν… αρκετή δουλειά την Κυριακή, προκειμένου να μην δημιουργηθεί το παραμικρό και η προσοχή να είναι στραμμένη προς πάσα κατεύθυνση.

Ωστόσο, αυτό που “φόβισε” τους ανθρώπους του ΟΦΗ ήταν η προειδοποίηση του εισαγγελέα Ηρακλείου Νίκου Μαρκάκη που εμμέσως πλην σαφώς τους είπε ότι θα πάρει αυτός την κατάσταση στα χέρια του σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό ενώ τόνισε ότι θα διακόψει το παιχνίδι δίχως να λογαριάσει την απόφαση του διαιτητή ή του παρατηρητή του αγώνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook