Αναστόπουλος: «Εμείς δεν θα κολλήσουμε αυτοκόλλητα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην συμπεριφορά του κόσμου και στον τρόπο που χρειάζεται να συμπεριφερθεί προκειμένου ο ΟΦΗ να μην υποστεί κάποια τιμωρία στάθηκε στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος.

Σχεδόν ολόκληρη η συνέντευξη τύπου του 53χρονου τεχνικού αναλώθηκε στην κόσμια συμπεριφορά που χρειάζεται να δείξουν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό υπό τον φόβο τιμωρίας της ομάδας. Με την φράση “εμείς δεν θα κολλήσουμε αυτοκόλλητα αλλά θα δείξουμε την δύναμη του κόσμου του ΟΦΗ” αλλά και με την φράση “είμαστε στην Σούπερ Λιγκ με το 1,5 πόδι”, ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε το στίγμα των δηλώσεων του.

Επίσης, παρών ήταν και ο Αντώνης Κουτάντος που δήλωσε “το ματς της Κυριακής είναι για εμάς ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει εκπληρώσει τον στόχο της και δεν έχει να χάσει τίποτα. Επειδή τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά, θέλω να ζητήσω εκ μέρους της διοίκησης επειδή είμαστε στην Σούπερ Λιγκ με το 1,5 πόδι παρακαλώ όλον τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μην πέσει στο γήπεδο το παραμικρό. Πρέπει να φύγουμε από αυτό το πρωτάθλημα και να πάρει η ομάδα την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα όσα δήλωσαν οι Νίκος Αναστόπουλος, Αντώνης Κουτάντος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook