«Ο Βερόν έδειξε τον δρόμο σε όλους»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αδειοδότηση και για τις υποθέσεις των προσφυγών που παλεύει να κλείσει η ΠΑΕ.

Ο υπεύθυνος αδειοδότησης της ΠΑΕ έπλεξε το εγκώμιο του Ματίας Βερόν λέγοντας ότι «ο  Ματίας Βερόν έδειξε το δρόμο σε όλους. Οφείλουμε να πούμε ως διοίκηση που έχουμε αθλητές όπως ο Ματίας Βερόν. Είναι σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος. Όταν διακανονίζει ο Βερόν τα χρήματα που  του χρωστάει , πιστεύω ότι το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι άλλοι». Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που επίσης προέταξαν το συμφέρον του συλλόγου υπογράμμισε ότι «ενώ αναφέρθηκε και σε άλλους παίκτες που είχαν συμβολή στην άνοδο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ και υπέγραψαν την τακτοποίηση.  Για παράδειγμα “ο  Ζορμπάς, ο Καλάιζτιτς, ο Πίτσος, παιδιά που ανέβασαν την ομάδα στην Σούπερ Λίγκ, υπέγραψαν. Παρότι τους οφείλονται πολλά χρήματα, υπογράφουν και δέχονται τον διακανονισμό».

Σχετικά με τις επαφές που γίνονται για τους διακανονισμούς με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πρόσθεσε: «Για τις επαφές που γίνονται με τους υπόλοιπους παίκτες του ΟΦΗ, τόνισε πως  “δεν  έχουν υπογράψει όλοι, αλλά πιστεύω  ότι θα υπογράψουν. Τα παιδιά αυτά έφυσαν αίμα στους αγωνιστικούς χώρους και παρ’ όλα αυτά δέχονται. Πρέπει να σκεφτούν άπαντες, ότι για να μπορέσει το καράβι που λέγεται ΟΦΗ να φτάσει στον προορισμό του, όλοι πρέπει να γίνουν κωπηλάτες της προσπάθεια αυτής».

Όσον αφορά τις τις υποθέσεις των προσφυγών τονίζει πως «η  ΠΑΕ ΟΦΗ δεν αρνείται τα χρήματα που χρωστάει. Ζητάει ένα διακανονισμό για να σωθεί. Υπάρχει μια ασφυκτική και αφόρητη πίεση. Όταν κάποιοι άκουσαν ότι ήρθαν κάποια χρήματα στην ΠΑΕ, άπαντες αύξησαν κατά 30% τις  απαιτήσεις τους. Προσπαθούμε να τις κλείσουμε όλες  τις υποθέσεις. Αν όλοι ζητήσουν τα λογικά ποσά θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να διευκολύνουν την ομάδα. Πρέπει να σεβόμαστε το σωματείο αυτό. Πρέπει να επιβιώσει. Πήγαμε και πήραμε ένα δάνειο. Μπήκαμε όλοι εγγυητές για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα της ομάδας. Δεν είμαστε μεγαλομέτοχοι. Είμαστε διαχειριστές. Όταν έχεις ελάχιστα χρήματα και προσπαθείς να διακανονίσεις  με αυτές τις συνθήκες τις οφειλές δεν είναι εύκολα τα πράγματα».

Τέλος για την υπόθεση Βλόνταρτσικ, που χαρακτηρίεται “δύσκολη” ανέφερε ότι «με τον Βλόνταρτσικ γίνονται επαφές. Υπάρχει μια οφειλή πάνω από 100 χιλιάδες. Αν ο ίδιος ζητάει 60 ή 80 χιλιάδες δεν μπορούμε να τον κλείσουμε. Αν πάρει ένα ποσό κοντά στις 20 χιλιάδες, μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ρυθμίσουμε την υπόθεση. Ολες οι υποθέσεις είναι σοβαρές. Μέχρι 31 Μαρτίου πρέπει να έχουμε ρυθμίσει όλες τις οφειλές. Τα έγγραφα πρέπει να κατατεθούν στο τμήμα αδειοδότησης, μέχρι 4 Απριλίου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook