Μανταδάκης: «Εκφράζω επιφυλάξεις για το ‘’Γεντί Κουλέ’’ για του χρόνου»!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τον κίνδυνο να δημιουργηθεί πρόβλημα με την χρήση του “Γεντί Κουλέ” την επόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε ο εκ των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ Ντίνος Μανταδάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Aναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2:

Για το πρόστιμο των 41 χιλ. ευρώ που επιβλήθηκε στον ΟΦΗ:

“Το πρόστιμο είναι πάνω-κάτω στα όρια που υπολογίζαμε. Μελετώντας όμως το διατακτικό της απόφασης, είμαι προβληματισμένος για ένα μέρος της ποινής αυτής. Ισως χρειαστεί να κάνουμε έφεση. Υπάρχει μια δυσαναλογία στην κατανομή των προστίμων. Το κατηγορητήριο ήταν εξ’ αρχής σοβαρό. Όταν αναγράφεται το ίδιο πράγμα στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή και διασταυρώνεται από την παρατηρητή, τότε έχουμε στάνταρ ποινές. Υπήρχαν 45 πυρσοί. Για αυτούς φάγαμε 8 χιλιάδες ευρώ. Είχαμε το θέμα με το κουνέλι. Φάγαμε 3 χιλιάδες ευρώ για το κουνέλι! Είχαμε 10 κροτίδες και ρίψεις που μας επιβάρυναν με   8 χιλιάδες ευρώ. Ακόμα είχαμε το υβριστικό πανό, που μας κόστισε 5 χιλιάδες ευρώ. Και επίσης η μεγαλύτερη καμπάνα αφορούσε την τρίτη και μεγάλη διακοπή του αγώνα για 6 λεπτά. Για αυτό δεχθήκαμε 30 χιλ. ευρώ. Για τις φωτιές που άναψαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, στη θύρα 4 θεωρήθηκε ως μεμονωμένο επεισόδιο. Ο κώδικας για αυτό προβλέπει πρόστιμο 10-80 χιλ. ευρώ και μας έβαλαν τελικά 30 χιλ. ευρώ. Τα ποσά αυτά δεν προστίθενται για να βγεί η τελική ποινή. Βγαίνει πάντα μια συγχωνευτική ποινή, η οποία ήταν τελικώς 41 χιλιάδες ευρώ”.

Για το ενδεχόμενο να κάνει έφεση ο ΟΦΗ:

“Ισως για το θέμα με το μεμονωμένο επεισόδιο μπορέσουμε να κάνουμε μια έφεση.Η έφεση έχει και άλλο σκοπό. Πρέπει το πρόστιμο αυτό να πληρωθεί μέσα σε 20 μέρες. Ισως η έφεση μας δώσει το χρόνο και το περιθώριο να βρούμε κάποια χρήματα. Η έφεση κρύβει και παγίδες. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα κερδίσεις την υπόθεση. Μπορεί να κληθείς να πληρώσεις και μεγαλύτερο πρόστιμο από αυτό που σου επιβλήθηκε. Επί της ουσίας θεωρώ ότι δεν υπήρχε μεμονωμένο επεισόδιο”.

Για το Γεντί Κουλέ:

“Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε κάνει τόσο αγώνα για να έχουμε έδρας το Γεντί Κουλέ. Να έχουμε περισσότερες ήττες από νίκες και να μας βαραίνει και ένα πρόστιμο που μέχρι τώρα αγγίζει συνολικά τις 120 χιλ. ευρώ.

Πάντα ήμουν υπέρ του Γεντί Κουλέ. Αν όμως δεν μπορούμε να το διαφυλάξουμε, τότε πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Γιατί θα μας το επιβάλουν. Εκφράζω επιφυλάξεις για το κατά πόσο του χρόνου θα μας αφήσουν να παίζουμε στην έδρα μας. Ηδη έχουν αντιδράσει κάποιες ισχυρές ομάδες. Δεν τους ευνοεί ο τόπος και ο τρόπος. Ισως και αυτά τα πρόστιμα συνδέονται και με τα προβλήματα αυτά.

Υπάρχει μια υποτροπή πλέον για μας στο θέμα του μεμονωμένου επεισοδίου. Την επόμενη φορά το πρόστιμο θα είναι διπλάσιο και αν υπάρξει και τρίτη τιμωρία της έδρας. Στα τέσσερα παιχνίδια που μένουν, πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Φοβάμαι μήπως δημιουργηθεί κάτι που μας κοστίσει πολύ πιο ακριβά από αυτά που συζητάμε. Πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα και να περισώσουμε ότι μπορούμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook