“Αφήνουμε τα προβλήματα έξω από το γήπεδο γιατί μόνο έτσι θα έχουμε τύχη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος τόνισε πως ο βαθμός που πήρε η ομάδα κρίνεται θετικός. 

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

«Μετά από αρκετο καιρο ξεκολλησαμε από τους 33 βαθμους. Είναι ένας σημαντικός βαθμός για την πορεία μας στο παιχνίδι. Η εικόνα του παιχνιδιού είχε 2 οψεις. Στο πρώτο ημίχρονο μετά το αυτογκολ, ο Αστέρας ήταν καλύτερος, εμείς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπαλα και κάναμε αρκετά λάθη.  Στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοση μας, ειχαμε φασεις με τον Παπουλη, το δοκάρι και τον Μάντζιο. Ήταν ένας θετικός βαθμός για την ψυχολογία μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Το ματς τέλειωσε, προετοιμαζόμαστε και κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακο για τον ημιτελικό της Τετάρτης.»

Ερωτηθείς για το πιο είναι το κίνητρο του ΟΦΗ στις εναπομείναντες αγωνιστικές, ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε…
“Δεν μπορει επι 4 αγωνιστικες να ειμαστε κολλημενοι στους 33 βαθούς. Δεν είναι αυτό το οριο. Ο στόχος μας, αν ειχαμε π.χ. οικονομική ευχέρεια θα ήμασταν στην 3η-4η θέση. Περάσαμε μια εβδομάδα δύσκολη με πολλά προβλήματα. Κάθε βαθμος που παιρνουμε ή θα παιρνουμε θα είναι χρυσάφι.”

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα είπε…

Ο Σαχσανιδης, παίζει με πρόβλημα στον προσαγωγό, ο Γεωργιου, έπαιξε με θλάση. Συν τοις άλλοις είχαμε δηλώσει καποιους παικτες για σημερα να μην αγωνιστούν. Εχουμε προβληματα και θα δουμε τι μπορούμε να κανουμε. Δεν ειχαμε πολυτελεια να ξεκουράσουμε καποιους παίκτες
Δυστυχώς στις περισσότερες ομάδες υπάρχουν προβλήματα στο οικονομικό. Δεν υπάρχει παντού ένας Μπακος. Θα προσπαθούμε μέχρι το τέλος να τα αφήνουμε έξω από γραμμη, γιατί μόνο έτσι θα έχεις τύχη. Δεν ξεκουραστήκαμε ούτε στις διακοπές, ούτε τα Χριστούγεννα, ούτε την πρωτοχρονιά.Βγάλαμε το πρωτάθλημα μονοκόμματα.Αφήσαμε τα προβλήματα έξω από το παιχνίδι. Ο στοχος επετεύχθη στο α’ γυρο”

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook