Πάθος στην ομάδα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών επικρατεί πάθος και ανυπομονησία για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Άλλωστε, η αλήθεια είναι ότι ο φετινός ΟΦΗ έχει δείξει τα δείγματα μεγάλης ομάδας όπως είναι με αποτέλεσμα να έχει παρουσιάσει εξαιρετική εικόνα σε όλα τα ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος. Αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχει φέρει απέναντι στις επτά πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Δεν έχει χάσει από Τρίκαλα, Λεβαδειακό, Διαγόρα, Δόξα Δράμας ενώ στις ήττες από τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, η εμφάνιση του μόνο για… ήττα δεν ήταν! Άσχετα, ότι όλοι γνωρίζουν τους λόγους που ο ΟΦΗ έχασε στο Αγρίνιο και τα Γιάννενα.

Έτσι και τώρα, στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος επικρατεί μεγάλο πάθος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα έρθει η νίκη που θα αποτελέσει και ένα… μήνυμα εν όψει των πλέι – οφ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν “άνοιξε τα χαρτιά του” στην προπόνηση της Παρασκευής ενώ το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook