Η ευχαριστήρια ανάρτηση του Κώστα Κεφαλάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο γυμναστής Κώστας Κεφαλάκης αποτελεί νέο μέλος στην Ακαδημία του ΟΦΗ.

Η ανάρτηση του Κώστα Κεφαλάκη, που αποτελεί νέο μέλος στην Ακαδημία του ΟΦΗ, αναφέρει:

“Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου την ομάδα του Παναθλητικός Όμιλος Ατσαλένιου – ΠΟΑ για όσα μου προσέφερε αυτά τα τρία χρόνια!

Είναι μια ομάδα που βοήθησε σημαντικά στην εξέλιξη μου σε όλους τους τομείς! Άνθρωποι σαν τον Γιώργο Λέλεκα κοσμούν το ποδόσφαιρο και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όπως και όλη τη διοίκηση της ομάδος που ήταν πάντα δίπλα μου!

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες και προπονητές που συνεργάστηκα από την ακαδημία μέχρι την πρώτη ομάδα και ειδικά τους Αντώνη Ανδρουλάκη, Ανέστη Αναστασιάδη, Άρη Μαυρογιαννάκη, Νικόλαο Μακράκη, Βασίλη Κασσαπάκη, Μηνά Πίτσο και Σάκη Ανδρεαδακη από τους οποίους έμαθα πολλά και εξελίχθηκα.

Φυσικά τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας Χρήστο Κωνσταντινίδη, Σάββα Χαριτωνίδη, Μάνο Μακράκη και το φροντιστή της ομάδας Αντρέα Στέφα.

Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή Δήμητρη Βολονάκη που ήταν αυτός που έδωσε το πρώτο βήμα να είμαι δίπλα του σαν γυμναστής, με εμπιστεύτηκε και συνέβαλε σημαντικά στην εξέλιξή μου”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook