Συνεχίζουν να σπάνε πλάκα στην Football League!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πειθαρχική επιτροπή της Football League συνεχίζει να προκαλεί το κοινό αίσθημα με τις αποφάσεις που παίρνει αλλά και με τα χρηματικά πρόστιμα που επιβάλει στις ομάδες.

Συγκεκριμένα, σήμερα η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστές τις τιμωρίες των ομάδων και μεταξύ αυτών υπάρχει και το χρηματικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στον ΟΦΗ για ρίψεις αντικειμένων στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Συγκεκριμένα, η πειθαρχική επιτροπή της Football League επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ στον ΟΦΗ για τα αντικείμενα που πετάχτηκαν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Όμως το παράλογο δεν είναι αυτό… Το παράλογο της απόφασης έχει να κάνει με τα χρηματικά πρόστιμα που είχε επιβάλει η ίδια επιτροπή στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα μεταξύ τους επεισόδια στον αγώνα του Αγρινίου.

Τότε, η πειθαρχική επιτροπή της Football League είχε επιβάλει στον ΠΑΣ Γιάννινα, το χρηματικό πρόστιμο που έφτανε τα 1.200 ευρώ, δηλαδή τα μισά από αυτά που καλείται να πληρώσει ο ΟΦΗ για “ρίψη αντικειμένων” όπως αναφέρει το κατηγορητήριο. Τώρα, αν ρωτήσεις την συγκεκριμένη επιτροπή για ποιον λόγο ρίχνει αυτά τα πρόστιμα, το θεωρώ μάλλον απίθανο να μας απαντήσουν, γιατί δεν θα γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook