Kάλαϊτζιτς: “Eίμαι ευχαριστημένος στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς με δηλώσεις του στη ΝOVA τόνισε πως περνάει καλά στο Ηράκλειο και στον ΟΦΗ και οι συζητήσεις με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι πάνε για μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς…

Για τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος…

Δεν καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό κυπέλλου και τώρα απομένουν τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Δύσκολα παιχνίδια αλλά εμείς έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε και στα τρία τη νίκη, όπου και αυτό θέλουμε.

Για το γεγονός πως στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, η ομάδα του Αγρινίου παίζει μια κατηγορία, ενώ για τον ΟΦΗ είναι “διαδικαστικού” χαρακτήρα…

Σίγουρα για τον Παναιτωλικό είναι ένα παιχνίδι κατηγορίας. Εμείς έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο μας να κερδίσουμε γιατί έχουμε μείνει αρκετό διάστημα χωρίς νίκη.

Για τον Παναιτωλικό…

Είναι μια ομάδα που ανέβηκε όπως και εμείς κατηγορία. Ίσως δεν είχαν την εμπειρία της κατηγορίας και για αυτό βρίσκονται σε αυτή την θέση. Έχουν καλούς παίκτες αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχουν εκμεταλλευτεί καθόλου την έδρα και τώρα πρέπει να παλέψουν.

Για το αν η βαθμολογία αντικατοπτρίζει την εικόνα του πρωταθλήματος…

Νομίζω πως οι ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία, δίκαια βρίσκονται εκεί. Από εκεί και πέρα είναι κάποιες ομάδες που έχουν σωθεί και άλλες 2-3 που θα παλέψουν για την σωτηρία.

Για το αν το πρόσημο είναι θετικό για τον ΟΦΗ με την εικόνα που έχει παρουσιάσει στο πρωτάθλημα…

Από το προηγούμενο καλοκαίρι που ξεκίνησαν τα πλέι-οφ δεν έχουμε σταματήσει. Ουσιαστικά δεν κάναμε διακοπές αλλά ούτε και προετοιμασία.Νομίζω πως το πρόσημο είναι θετικό για εμάς. Φτάσαμε στα ημιτελικά του κυπέλλου, σωθήκαμε γρήγορα και δεν υπάρχει το άγχος της  παραμονής. Με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν νομίζω πως είναι θετικό. Θα είμαστε ευχαριστημένοι αν κάνουμε και 2-3 νίκες μέχρι το τέλος.

Για το αν και η επόμενη σεζόν θα τον βρει στον ΟΦΗ καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι…

Θα δούμε. Το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι και θα μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Είμαι ευχαριστημένος εδώ και θα δούμε τι θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook