To μεγάλο βήμα του Σημαντηράκη: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2026!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αριστερός μπακ που άφησε άριστες εντυπώσεις στην πρώτη του προετοιμασία με τον ΟΦΗ έκανε το μεγάλο βήμα και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μετά τους Θεοδοσουλάκη, Αποστολάκη ακόμα ένα παιδί του ΟΦΗ που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας γίνεται επαγγελματίας. Ο Ηλίας Σημαντηράκης που μάλιστα πρόσφατα, κλήθηκε για πρώτη φορά, στην Εθνική ομάδα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και θα είναι ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μέχρι το 2026.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής, Ηλίας Σημαντηράκης, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο νεαρός αμυντικός (γεννημένος στις 22/12/2005) ήταν ένας εκ των δυο ποδοσφαιριστών της Κ19 που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας μας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία, ενώ τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε για πρώτη φορά μεταξύ των επιλογών του προπονητή της Εθνικής Νέων.

Ήρθε στον ΟΦΗ σε ηλικία 14 ετών (2019-20), από την ακαδημία Μεσσαράς «Αστερίωνας» και εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ15, ενώ την σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με την Κ19.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook