Πρόβλημα με Μπουλούτ στην τελευταία προπόνηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πρόβλημα με τον Ερόλ Μπουλούτ παρουσιάστηκε στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αποχώρησε τραυματίας. Παρ’ όλα αυτά, ο Τούρκος δείχνοντας το πάθος που υπάρχει μπήκε στην αποστολή του ΟΦΗ!

Ο έμπειρος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα με αποτέλεσμα να υπάρχουν οι φόβοι για θλάση ωστόσο αυτό το πρόβλημα που παρουσιάστηκε δεν εμπόδισε τον ίδιο να εκφράσει την θέληση του να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες. Και δεν είναι μόνο η θέληση του Μπουλούτ να παίξει που δείχνει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά και το γεγονός ότι ακόμα και στην τελευταία προπόνηση υπήρχε πολύ μεγάλο πάθος για τον αυριανό αγώνα.

Εκτός έμεινε ο Ιβάν Ρούσεφ που προτιμήθηκε να προφυλαχτεί εν όψει των επόμενων αγώνων που θα δώσει ο ΟΦΗ, αν χρειαστεί τελικά.

Οι 19 που είναι στην αποστολή είναι οι παρακάτω

Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Ζορμπάς, Παπουλής, Κάλαϊτζιτς, Γαλανόπουλος, Ρόβας, Μπούρμπος, Γιακούμπου, Βερόν, Καμπάνταης, Κατσικογιάννης, Γεωργίου, Αγρίτης, Βλόνταρτσικ, Κιάσος, Ζαχαράκης, Μπερτίν, Μπουλούτ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook