Προσπάθειες για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις ΟΦΗ-ΠΑΣ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρώην  νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Βήτας βρίσκεται στο Ηράκλειο από την Παρασκευή και στο αεροδρόμιο του  «Ν. Καζαντζάκης» τον υποδέχθηκε ο Αντώνης Κουτάντος. 

Οι σχεσεις των οπαδών των δύο ομάδων εδώ και αρκετό καιρό και ιδιαίτερα μετά τα όσα είχαν γίνει στα μπαράζ της Ρόδου με τα θλιβερά επεισόδια δεν βρίσκονται και στα καλύτερα τους, το αντίθετα μάλιστα.

Στα πλαίσια που γίνονται για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων,ο πρώην  νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Βήτας τον οποίο ωστόσο συμβουλεύεται ακόμα ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χριστοβασίλης συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ, Αντώνη Κουτάντο, ο οποίος και τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο ΠΑΕ είναι άριστες κάτι που θέλουν οι άνθρωποι των δύο ομάδων να μεταφερθεί και στους οπαδούς και αυτή η σχέση “μίσους” να λάβει επιτέλους τέλος καθώς δεν βγάζει κάπου.

Ο Αντώνης Κουτάντος άλλωστε σε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στο πρώτο γύρο είχε ευχαριστήσει τη γιαννιώτικη ΠΑΕ για την φιλοξενία, η οποία ήταν υποδειγματική και υποσχέθηκε να το ανταποδώσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook