Κάλυψε τους ποδοσφαιριστές του ο Αναστόπουλος / “Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Υπέρ των ποδοσφαιριστών του τάχθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος δίνοντας τους συγχαρητήρια ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα καθ’ όλη την διάρκεια της σαιζόν. Διαβάστε τι είπε για όλη την χρονιά.

«Ήταν φανερό στα δυο τελευταία παιχνίδια ότι είχαμε μείνει απο δυνάμεις ψυχολογικές και αγωνιστικές. Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και δικαιολογούνται. Να έχουμε υγεία και τα υπόλοιπα τα βρισκουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του ΟΦΗ που συνέχεια αναφερόμενος στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τόνισε:  «Τελείωσε μια αποτελεσματική και παραγωγική σεζόν, παρά τα προβλήματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια τους παίκτες μου ιατί χτίσαμε ένα τείχος προστασίας στην ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν μαζί μας όλη τη χρονιά».

Για τη νέα χρονιά πρόσθεσε «όταν πέρσι επανήλθαμε στην φυσική μας θέση, είχαμε πεί ότι για 1-2 χρόνια πρέπει να μπεί σε μια διαδικασία να εξυγιάνει τα οικονομικά του και μετά να βάλει τις βάσεις. Ο ΟΦΗ εκ φύσεως πρέπει να πρωταγωνιστεί. Πρέπει λοιπόν να βάλουμε τις βάσεις για να προχωρήσουμε και να βάλουμε μεγαλύτερους στόχους».

Τέλος για το παιχνίδι με τα Γιάννενα, ανέφερε ότι «οι δυο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα, χωρίς άγχος και σκοπιμότητες. Δεν βρεθήκαμε στη μέρα μας. Σημασία έχει για μας ότι πετύχαμε το στόχο.Ευχαριστώ και την διοίκηση και τον Σκέντζο,Χανιωτάκη,Αδάμο γιατί γνωρίζετε ότι η χρονιά ήταν δύσκολη.Είχαμε ένα μαραθώνιο απο τις 8 Αυγούστου μέχρι σήμερα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook