Kραυγή αγωνίας από Μανταδάκη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κραυγή αγωνίας από τον Ντίνο Μανταδάκη, ο οποίος απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους του ΟΦΗ να κάνουν έρανο ώστε η ομάδα να μπορέσει να πληρώσει τον Καρακατσάνη καθώς ελοχεύει ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Μανταδάκης μιλώντας στον Αthletic Radio 104,2

“Νοιώθω μεγάλη αγανάκτηση. Τρέχουν τόσο θέματα και δεν έχω με ποιόν από την διοίκηση να μιλήσω. Η Διοικούσα παραμένει τύποις. Ακούω για συνεντεύξεις Τύπου και θεωρώ ότι δεν είναι ότι καλύτερο στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο.

Ανέλαβα μια έφεση επειδή δεν είχαμε 1000 ευρώ για το παράβολο. Ηταν η έφεση για το πρόστιμο με τον Παναθηναικό και δεν είχαμε λεφτά να πληρώσουμε το παράβολο. Μίλησα με τον Χρήστο (Μιχαλόπουλο). Μου είπε ότι δεν υπάρχει ούτε χιλιάρικο.

Είναι και άλλες υποθέσεις που έρχονται. Φοβάμαι ότι στην Γενική Συνέλευση αντί για να πάμε να σώσουμε το καράβι θα πάμε να το ανασύρουμε από τον πάτο του βυθού.

Αυτή τη στιγμή έχουμε ενεργοποίηση ποινής στον Καρακατσάνη και αν μέχρι τη Δευτέρα δεν του βάλουμε 24 χιλ. ευρώ θα μας αφαιρεθούν τρείς βαθμοί.

Αν ο πίνακας της βαθμολογίας δεν επικυρωθεί θα δεχθούμε την ποινή από φέτος.Πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία άμεσα. Αν επικυρωθεί η βαθμολογία μετά το τέλος των πλέι-‘οφ, έχουμε σοβαρά προβλήματα και κινδύνους αφαίρεσης βαθμών.Δηλαδή θα υπάρχει κίνδυνος να υποβιβαστούμε από φέτος.Κανένας δεν έβαλε κανένα με το ζόρι σε Διοικούσα. Κανένας δεν έβαλε κανένα πρόεδρο ή μέλος στην Διοικούσα.

Τι θα γίνει αν βγεί απόφαση αφαίρεσης βαθμών στον Καρακατσάνη;Eρχονται και άλλες υποθέσεις με Χατζηνικολάου,Ρούσεφ,Μπερτίν,Μπαρτζώκα.Παραμονεύουν πολλοί για τα προβλήματα του ΟΦΗ.Αντί να κάνουμε ένα έρανο, μας απασχολεί η προσφορά του καθ’ ενός. Δεν το αντέχω.

Κάνω έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας να συγκεντρωθεί ένα ποσό να μαζέψουμε τα χρήματα για τον Καρακατσάνη. Ακολουθούν τα θέματα με την κατάπτωση της εγγυητικής.

Ελπίζω όμως. Ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα 20 ατόμων. Η ομάδα αυτή πρέπει να ζήσει.Αν υπάρχει διοίκηση πρέπει να κοιτάξει να μαζέψει κάποια ποσά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook