Ο Κώστας Τουγλής θα εκπροσωπήσει τον ΟΦΗ στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά το “ξεκατίνιασμα”  στον “αέρα” του Athletic Radio 104,2 με τα “αλληλοκατηγορώ” των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ, σήμερα αποφασίστηκε να ακολουθηθεί μια κοινή γραμμή προκειμένου να βρεθεί λύση για την επόμενη μέρα στον σύλλογο.

Επίσης, αποφασίστηκε ότι στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ της ερχόμενης Δευτέρας θα δώσει το παρόν ο αναπληρωτής πρόεδρος Κώστας Τουγλής με σκοπό να επικυρωθεί άμεσα η βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Συνεδρίασε σήμερα η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ σε κλίμα ομόνοιας αγωνιστικής διάθεσης και θέλησης να ασκήσει τα καθήκοντα της έως και τις 2-5-12. Δρομολογήθηκαν ευοίωνες λύσεις επί κάποιων άμεσων οικονομικών προβλημάτων.
Αποφασίσθηκε όπως κατά την συνεδρίαση της super league την ΠΑΕ-ΟΦΗ θα εκπροσωπήσει ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Κώστας Τουγλής.
Η θέση της ΠΑΕ-ΟΦΗ είναι ότι πρέπει να επικυρωθεί άμεσα ολόκληρος ο βαθμολογικός πίνακας.
Το Δ.Σ. αποφάσισε να εντείνει τις προσπάθειες του για την διεκπαιρέωση των απολύτως άμεσων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ-ΟΦΗ.
Αποφασίσθηκε κατά την γενική συνέλευση της 2-5-2012 όπως ο πρόεδρος της ΠΑΕ-ΟΦΗ κ. Χρήστος Μιχαλόπουλος ενημερώσει τους μετόχους αναλυτικά για την οικονομική κατάσταση και τις προοπτικές της ΠΑΕ-ΟΦΗ.
ΤΑ μέλη του Δ.Ε. απευθύνουν έκκληση σε όλους τους μετόχους όπως προσέλθουν κατά την έκτακτη γενική συνέλευση της 2-5-2012.
Η Γ.Σ. αυτή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της ΠΑΕ-ΟΦΗ και είναι απολύτως αναγκαίο όλοι οι μέτοχοι να καταθέσουν τις απόψεις τους και να συνδράμουν αποφασιστικά στην εκλογή νέας ισχυρής διοίκησης.
ΟΙ μέτοχοι καλούνται ανεξαρτήτως αριθμού μετοχών, να κατακλύσουν τις κερκίδες του ΒΑΚ για να καταδειχθεί για ακόμη μια φορά η δυναμική της ΠΑΕ-ΟΦΗ και η δύναμη της λαϊκής του βάσης.
Τα μέλη της Δ.Ε. δήλωσαν ότι σε αντίθεση με όσα διαρρέονται δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα στα ΜΜΕ, είναι ενωμένα, λειτουργούν σε κλίμα αγαστής συνεργασίας όλων των μελών με πνεύμα αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook