Aναγνωρίστηκαν ως Λέσχη οι Κρήτες!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Ηρακλείου ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΟΦΗ Κρήτες 4 αναγνωρίστηκε ως λέσχη!

Μετά από ένα επίμονο αγώνα και τον “διωγμό” που υπέστην οι Κρητες μπορούν και πάλι να ανοίξουν τον σύνδεσμο τους και απολύτως νόμιμα πλέον. Το οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ έχει κατηγορηθεί και υποστεί μεγάλο “πόλεμο” από διάφορους, ωστόσο πλέον οι Κρήτες μπορούν πλέον και χωρίς κανένα πρόβλημα να λειτουργούν.

Για τον σύνδεσμο είχαν ακουστεί πολλά, ωστόσο από τρον Δεκέμβριο και πριν την ψήφιση του νέου νόμου είχε καταθέσει τα χαρτιά του. Μετά και την ψήφιση του ισχύοντος νόμου τα μέλη των Κρητών όπως ορίζει ο νόμος κατάθεσαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν την άδεια. Πλέον αυτό που απομένει είναι και η αποσφράγιση του χώρου από την αστυνομία κάτι που αναμένεται να γίνει την Δευτέρα.

Αναλυτικά η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου

Mε την υπ’αριθμων 247/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου αναγνωρίστηκε Σωματείο-Λέσχη με την επωνυμία “Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ο.Φ.Η. Κρήτες 4, 2003-Θεόδωρος Παπαδόπουλος” και με τον διακριτικό τίτλο “ΚΡΗΤΕΣ 4”, με έδρα τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης και σκοπό την μεταξύ των φιλάθλων του Ο.Φ.Η. του Δήμου Ηρακλείου και της  Κρήτης εν γένει γνωριμία, την καλλιέργεια, την ανάπτυξη και την διάδοση του φίλαθλου πνεύματος, την ανάπτυξη της συναδέλφωσης και αλληλεγγύης μεταξύ αυτών καθώς και την ψυχαγωγία τους, την καλλιέργεια και προαγωγή της αθλητικής παιδείας των μελων της και ιδίως των αρχών του ευ αγωνίζεσθαι και του φιλάθλου πνεύματος, την πάσης φύσεως με νόμιμα μέσα, ενίσχυση και υποστήριξη και του συλλόγου με την επωνυμία “ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” (ΠΑΕ Ο.Φ.Η). Στην έννοια Ο.Φ.Η. περιλαμβάνεται τόσο το ερασιτεχνικό τμήμα όσο και τα επαγγελματικά, ΠΑΕ Ο.Φ.Η. καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, υδατοσφαίριση κλπ. και όσα ειδικότερα αναφέρονται στο άρθρο δύο (2) του καταστατικού του ως άνω Σωματείου-Λέσχης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook