“Πρέπει να υπάρξει μια οικονομική εξέλιξη για τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 o Λευτέρης Αυγενάκης μεταξύ άλλων μίλησε και για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ και το αδιέξοδο που έχει περιέλθει στην ομάδα 

Αναλυτικά όσα είπε ο Λ. Αυγενάκης μιλώντας στον Athletic Radio αναφερόμενος στον ΟΦΗ

Για την αγάπη του στο ποδόσφαιρο και τον ΟΦΗ…

Δεν θα ξεχάσω το πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΟΦΗ στις Σέρρες. Δεν θα ξεχάσω τον αγώνα που έκανα πρόπερσι για να προλάβω τον αγώνα στις Σέρρες. Δεν ξεχνώ και τις ανακοινώσεις των φίλων ομιλητών που έπαιρναν σβάρνα τους πολιτικούς και έκαναν μια εξαίρεση και αυτό με τιμά. Κινούμε με την ίδια καθαρότητα και τώρα. Πάντα μέσα στο προεκλογικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και ο ΟΦΗ. Δυστυχώς στο τελευταίο αγώνα δεν τα καταφέραμε με τον ΠΑΣ και κλείσαμε το πρωτάθλημα λίγο άσχημα.

Για πως βλέπει τον ΟΦΗ…

Σαν την Ελλάδα είναι και ο ΟΦΗ. Θυσίες, προσπάθεια και βρισκόμαστε όλο και λίγο παρακάτω. Η νέα διοίκηση που θα προκύψει -και θα επιδιώξω να είμαι στην Γ..Σ. ως ενας απλός οπαδός- , αν δεν θεμελιώσει καθαρά τα πράγματα που απασχολούν και αναφέρομαι κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, πιστεύω πως μπορούμε να δούμε και χειρότερα πράγματα. Πρέπει να υπάρξει μια οικονομική εξέλιξη για την ομάδα. Όποια συμβολή μπορώ να δώσω θα την έχει η οποιαδήποτε διοίκηση,. Για να μπορέσει να βρεθεί ένας επενδυτής θα πρέπει να υπάρχει ένα πλαίσιο. Να ξέρει ο επενδυτής πως επενδύει και δεν πετάει λεφτά σε ένα απύθμενο πηγάδι. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με ένα κόσμο που αγαπά, συγκινεί και στενοχωριέται. Με ένα κόσμο που θα στηρίξει το σωστό και το έντιμο και θα απορρίψει κάτι περιστασιακό και επιπόλαιο. Είναι μια ομάδα ταυτισμένη με την Κρήτη, με την υπερηφάνεια αυτού του λαού. Έχουμε υποχρέωση σαν Κρήτες, έχουμε υποχρέωση σαν Ηρακλειώτες, -έχω υποχρέωση σαν Ομιλήτης-  να διεκδικούμε και να κάνουμε συνειδητά με συνέπεια και όχι περιστασιακά κάποια πράγματα για το καλό του ΟΦΗ.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook