ΟΦΗ: Κλείνει ο προπονητής μέσα στα επόμενα 24ωρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, το θέμα του προπονητή μπήκε στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται ακόμα και την Τετάρτη να γίνει γνωστό το όνομα του αντικαταστάτη του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Μετά από ημέρες που υπήρχαν πολύ έντονες διαβουλεύσεις καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου και αφού όπως αποκάλυψε το Gentikoule την περασμένη Παρασκευή, στον ΟΦΗ άφησαν στην άκρη την περίπτωση του Κρις Κόλμαν καθώς είχαν επικεντρωθεί σε μια περίπτωση υποψηφίου που θεωρούσαν ότι έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά από τον Ουαλό, μπαίνουμε πλέον στην τελική φάση.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο ΟΦΗ βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με τον εκλεκτό της ΠΑΕ και δεν αποκλείεται ακόμα και την Τετάρτη να γίνει γνωστό το όνομα του. Όπως γίνεται κατανοητό, όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή που αφορά τις τελικές διαπραγματεύσεις ωστόσο το σίγουρο είναι πως η ομάδα έχει καταλήξει σε εκείνον που θα την καθοδηγήσει, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκλεκτός του ΟΦΗ διαθέτει εμπειρία, δεν έχει δουλέψει ξανά στην Ελλάδα και το προφίλ του συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλουν στην ομάδα: Εμπειρία, σοβαρό βιογραφικό και προπονητής που μπορεί να δώσει την αγωνιστική ώθηση που θέλουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook