Μαχλάς: «Όλη η Ελλάδα είδε ποιος είναι ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εκστασιασμένος με την επιβλητική παρουσία του κόσμου αλλά και αισιόδοξος ότι το θέμα της αδειοδότησης θα λήξει θετικά εμφανίστηκε ο Νίκος Μαχλάς.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ δεν έκρυβε την χαρά του μετά το τέλος του αγώνα και όχι μόνο για το 4-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και για την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν 7.500 και πλέον φίλαθλοι που γέμισαν το «Γεντί Κουλέ».

Ο Νίκος Μαχλάς αναφερόμενος στην σημερινή αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες τόνισε λέγοντας ότι «σήμερα κερδίσαμε σε πολλά σημεία και δείξαμε σε όλη την Ελλάδα ποιος είναι ο ΟΦΗ και τι σημαίνει Κρητική φιλοξενία. Ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα, οι φίλοι μας οι Γιαννιώτες μας δίνουν συγχαρητήρια για την φιλοξενία. Είμαι περήφανος για αυτόν τον κόσμο».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΟΦΗ τόνισε ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η αντιπαλότητα που υπάρχει τονίζοντας ότι «επιτέλους αυτό πρέπει να σταματήσει. Ο ΟΦΗ ήταν 33 χρόνια στην Α’ Εθνική και βλέπουμε μόνο την ομάδα μας και κανέναν άλλον». Σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα λήξει θετικά η υπόθεση: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα «κλείσει» θετικά αυτή η ιστορία. Σίγουρα, γνωρίζουν καλύτερα οι δικηγόροι μας τι πρέπει να γίνει όμως είμαστε ενωμένοι και πιστεύω ότι θα παρθεί η σωστή απόφαση. Κάναμε αυτά που χρειάζονταν, είμαστε νόμιμοι και πρέπει να πάρουμε την άδεια».

Επιπλέον, ο Νίκος Μαχλάς απάντησε και στις ενέργειες που προτίθεται να κάνει η ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο λέγοντας ότι «ο νόμος είναι σαφής. Ας τελειώσει το θέμα της αδειοδότησης και μετά θα κάνουμε ότι χρειάζεται προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει αυτά που της αναλογούν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook