Παπουλής: “Aν η πρόταση του ΟΦΗ είναι διασφαλισμένη οικονομικά, θα μείνω”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε συνέντευξη του ο Φώτης Παπουλής επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως αν ο ΟΦΗ του παρέχει μια οικονομική εξασφάλιση θα παραμείνει στην ομάδα, ενώ τόνισε πως ο ΟΦΗ είναι  η καλύτερη επιλογή που έχει κάνει στην ζωή του. 

Διατεθειμένος να περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις στον ΟΦΗ και να συζητήσει με ειλικρίνεια με τους ανθρώπους του ΟΦΗ την επέκταση της συνεργασίας του τη νέα χρονιά, δηλώνει ο Φώτης Παπουλής. Ο 27χρονος επιθετικός σε πολυσέλιδη συνέντευξη του στο αθλητικό περιοδικό MVP του Ηρακλείου, τονίζει για το μέλλον του στον ΟΦΗ ότι «αν η πρόταση του ΟΦΗ είναι διασφαλισμένη οικονομικά, θα μείνω. Αν όχι, τότε θα φύγω. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση. Έχω πρόβλημα επιβίωσης και πρέπει να κοιτάξω τον Φώτη».

Ο Παπουλής παρότι επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή 3-4 ομάδες της Σούπερ Λίγκ που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον ίδιο επισημαίνει ότι «θα δώσω μια προτεραιότητα στον ΟΦΗ. Περνάω καλά εδώ. Θα σκεφθώ όμως και τον Φώτη Παπουλή, γιατί δεν έχω κάποια καριέρα πίσω μου ώστε να έχω κάποια οικονομική εξασφάλιση ή καβάτζα για να αισθάνομαι άνετα. Αν ο ΟΦΗ είναι καλύτερα διοικητικά και οικονομικά, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα είμαι εδώ. Το πρώτο πράγμα που θέλω αυτή τη στιγμή είναι η οικονομική ασφάλεια. Αν μου την δώσει ο ΟΦΗ, συνεχίζω. Είναι θέμα επιβίωσης για μένα και δεν έχω άλλο διάστημα για να κρατηθώ. Θέλω μια ομάδα με οικονομική ασφάλεια. Αν μου το δώσει αυτό ο ΟΦΗ θα μείνω».

Ο Παπουλής χαρακτηρίζει τον ΟΦΗ ώςτην καλύτερη επιλογή που έχω κάνει στη ζωή μου. Στον ΟΦΗ ένοιωσα ποδοσφαιριστής, ένοιωσα ωραία σαν άνθρωπος, έγινα ένα με τον κόσμο». Στην ίδια συνέντευξη χαρακτηρίζει “δάσκαλο” το Νίκο Αναστόπουλο και λέει ότι η παραμονή του προπονητή στην ομάδα θα είναι και ένας απο τους λόγους που ακόμη θα παίξουν στην απόφαση του για το αν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ.Toνίζει ότι θα ήθελε να ξαναδεί στα διοικητικά του ΟΦΗ το Νίκο Μαχλά και εκφράζει την αποροία “πως είναι δυνατόν μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ να μην έχει βρεί ένα άνθρωπο να μπεί μπροστά διοικητικά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook