Ήθος από τον ΟΦΗ, “μικροψυχία” από τον ΠΑΣ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ώρα που η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα είχε επιδοθεί σε “κυνήγι μαγισσών”, η ΠΑΕ ΟΦΗ δείχνοντας ήθος συνέχαιρε τους Ηπειρώτες για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ αλλά αλλά και την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου για την συνεργασία που υπήρχε στα μέτρα τάξης.

Και βέβαια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του ΟΦΗ για την μεγάλη συμπαράσταση του στο χθεσινό παιχνίδι αλλά και για την άψογη συμπεριφορά που έδειξε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κόσμο για την άριστη συμπεριφορά που έδειξε χθες στη διάρκεια του αγώνα που έδωσε η ομάδα μας με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα. Ο φίλαθλος κόσμος με το βροντερό παρόν του βοήθησε τα μέγιστα την προσπάθεια του προπονητή και των παικτών της ομάδας μας να φθάσουν στη δίκαιη νίκη με σκορ 4-1. Κυρίως όμως με το σωστό τρόπο που φέρθηκαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έδειξαν για πολλοστή φορά, πως πρέπει να φέρεται ο φίλος του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται με τον ίδιο σωστό τρόπο

Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τον αστυνομικό διευθυντή ταξίαρχο κ. Μανόλη Κοντοδιάκο και τους άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Ηρακλείου για τα άψογα προληπτικά μέτρα που είχαν λάβει και βοήθησαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα που έδωσε η ομάδα μας με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα χθες, εξασφαλίζοντας συγχρόνως την ασφαλή προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση των φιλάθλων. Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας απ όπου κι αν προέρχονται.

Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ με την ευκαιρία λήξης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Foootball League συγχαίρει την ΠΑΕ Παναιτωλικός και την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα που κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στο βαθμολογικό πίνακα και θα αγωνισθούν στη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της super league . Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια των προσπαθειών τους και υλοποίηση των στόχων τους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook