Στην λίστα του Τσιώλη ο Παπουλής

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η χρονιά τελείωσε ιδανικά για τον Αστέρα. Οι Αρκάδες τερμάτισαν στην έκτη θέση της Σούπερ Λίγκας και πλέον, κοιτούν την επόμενη μέρα. Οικονομικά προβλήματα δεν υπάρχουν, άγχος για… αδειδοτήσεις δεν υπάρχει και άπαντες στρέφουν το βλέμμα τους στον μεταγραφικό σχεδιασμό.Στα ονόματα που απασχολούν και ο Φώτης Παπουλής

Αυτός, τέθηκε επί τάπητος από την στιγμή που ο Σάκης Τσιώλης υπέγραψε το νέο του μονοετές συμβόλαιο. Τα θέματα έχουν μπει σε μια βάση και μετά τις πρώτες αποχωρήσεις γίνονται πιο σαφείς οι στόχοι του Αστέρα στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Αστέρας έχει μένει μόνο με Περόνε και Μπακασέτα στην επίθεση και είναι βέβαιο πως θα κινηθεί για την ενίσχυση του στην γραμμή κρούσης. Κάποια ονόματα έχουν ήδη γραφτεί καθώς οι Πόι, Παπουλής, Κούτσι, Σουάνης, είναι παίκτες που ενδεχομένως να απασχολήσουν τον Αστέρα και δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα.

Όσον αφορά τον επιθετικό του ΟΦΗ μάλιστα, φαίνεται να έχει γίνει ήδη μία πρώτη κρούση. Ο Παπουλής δείχνει διατεθειμένος να περιμένει για μερικές μέρες ακόμα τον ΟΦΗ, αφού στην ομάδα τρέχουν ακόμα οι διοικητικές εξελίξεις. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάτι από πλευράς ΟΦΗ, ο 27χρονος επιθετικός θα “ζυγίσει” την προτάσεις που θα έχει και θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook