Κλείνει την κανονική διάρκεια κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «καμίνι» του «Γεντί Κουλέ»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, Live ΣΠΟΡFM 104,2 – Gentikoule) στο κατάμεστο «Γεντί Κουλέ» με στόχο να κλείσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στον  κόσμο του

Με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ, καθώς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, που δίνει τη δική του μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Όμιλος προέρχεται από την κακή εμφάνιση στον Βόλο και σήμερα θέλει, με τον κόσμο στο πλευρό του, να κάνει αυτό που είχε κάνει με τους δύο άλλους διεκδικητές του πρωταθλήματος, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, τους οποίους κέρδισε στο Ηράκλειο.

Στην αποστολή επιστρέφει ο Μπάκιτς, ενώ εκτός από τους τραυματίες Τοράλ, Νέιρα, Μπρεσάν, και Σημαντηράκη, δε συμπεριλαμβάνεται επίσης ο τιμωρημένος Γαγιέγος και οι Γιαννούλης, Σωτηρίου, Κουτεντάκης, Καλαφάτης, Αδαμάκης.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λάρσον, Λουκάο, Μαρινάκη, Βούρο, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Ριέρα, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκη.

Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο με τους φίλους του ΟΦΗ να εξαφανίζουν τα εισιτήρια για το παιχνίδι. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος, με τον ΟΦΗ να μπαίνει στην «μάχη» των Play Outs στη συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook