Κορωνάκης: “Aναγκαία η βοήθεια όλων”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ανάγκη για βοήθεια και στήριξε τόνισε με δηλώσεις του μετά το τέλος της συνεδρίασης της Δ.Ε. του ΟΦΗ ο Σήφης Κορωνάκης.

Αναλυτικά  όσα είπε ο Σήφης Κορωνάκης

Αναλαμβάνω πρόεδρος σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το μέλλον του ΟΦΗ. Δεν είναι ώρα να καταλογισθούν ευθύνες για την δύσκολη θέση που βρίσκεται ο ΟΦΗ. Οι πρόεδροι που υπηρέτησαν την ΠΑΕ-ΟΦΗ δεν είχαν πρόθεση να ζημιώσουν την εταιρεία. Η ιστορία θα τους κρίνει. Προσωπικά έχω πάρει την απόφαση να επισκεφθώ όλους τους προέδρους, να τους ενημερώσω για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας και θα ζητήσω τη βοήθεια τους σε όποιο βαθμό μπορούν να βοηθήσουν τον ΟΦΗ. Εχω πει στο πρόσφατο παρελθόν και θα το επαναλάβω και σήμερα ότι ο ΟΦΗ έχει ανάγκη όλους τους φίλους του. Με την ευκαιρία θέλω να καλέσω όλους τους μετόχους και όλους τους Ομιλίτες, από όλη τη Κρήτη, να βοηθήσουν από το περίσσευμα τους την ομάδα μας. Εάν δεν το κάνουν η σωτηρία του ΟΦΗ θα είναι πολύ δύσκολη. Ξέρω ότι είναι δύσκολοι οι καιροί. Το σύνθημα της ΠΑΕ-ΟΦΗ είναι πολλοί να δώσουν από λίγα. Εμείς σαν διοίκηση μπήκαμε όχι σαν επενδυτές αλλά σαν απλοί στρατιώτες να σηκώσουμε το βάρος της ομάδας μας. Ξέρουμε ότι μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τα μέλη της απερχόμενης Δ.Ε., τους κ.κ. Μανόλη Κουμαντάκη, Γιώργο Χναράκη, Βαγγέλη Αποστολάκη, Αντώνη Λυδατάκη, Χρήστο Μιχαλόπουλο, Γιώργο Καλουτσάκη, Γιώργο Στεφανουδάκη Βασίλη Ξημέρη, για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για το καλό του ΟΦΗ. Όπως είπα και πιο πάνω ο ΟΦΗ χρειάζεται τη βοήθεια όλων των φίλων του.
έγινε μια αναλύτικη στα οικονομικά και φάνηκε το μεγάλοπρόβλη,. Η ουσία και τα νέη μέλη η ομάδα μέχρι τον Αύγοσταο χρειαζεται κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook