Η ποιότητα του Χιμένεθ και η προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έδειξε από τον Βόλο, ακόμα, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που τον χαρακτηρίζουν και είναι ολοφάνερο πως την επόμενη σεζόν θα είναι σε θέση να παίξει σημαντικό ρόλο στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Ο Χεσούς Χιμένεθ είναι ο ποδοσφαιριστής, που βάσει αριθμών, με το καλύτερο CV από όσους ήρθαν στον ΟΦΗ εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος επιθετικός που το όνομα του έκανε γκελ στον περισσότερο κόσμο, δεν πρόλαβε καν να παίξει με τον συμπατριώτη του Πέπε Μελ κάνοντας ένα ολιγόλεπτο ντεμπούτο στο ναυάγιο του Φαλήρου.

Έκτοτε ακολούθησε η αλλαγή προπονητή, η έλευση του Τραϊανού Δέλλα και ο Ισπανός δεν τον χρησιμοποίησε ούτε λεπτό στα δύο πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο του ΟΦΗ και κόντρα σε Πανσερραϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τραυματισμός του Χουάν Νέιρα στον Βόλο, τον έφερε στο γήπεδο όπου παρά την κακή εικόνα του ΟΦΗ πρόλαβε να δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής. Κόντρα στον Παναθηναϊκό, παρότι η εικόνα του δείχνει ότι βρίσκεται πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, εντυπωσίασε – κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Εκτός από το καταπληκτικό γκολ του πέτυχε, αδειάζοντας με πανέμορφο τρόπο τον Ακαϊντίν και παίζοντας σε θέση που ναι μεν έχει αγωνιστεί αρκετά στο παρελθόν αλλά δεν είναι η φυσικολογική του κράτησε μπάλα, μοίρασε σωστά το παιχνίδι και φανέρωσε την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει.

Είναι δεδομένο πως μετά τον τραυματισμό του Χουάν Νέιρα, ο ίδιος θα κληθεί να πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο στα play outs παίζοντας στην θέση “10” και από τα δικά του πόδια θα ξεκινούν οι επιθέσεις του ΟΦΗ. Όμως δεδομένο είναι πως αυτοί οι επτά αγώνες θα χρησιμεύσουν και στον ίδιο να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα, να μάθει περισσότερο το ελληνικό πρωτάθλημα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου όπου αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook