Ο Αποστολάκης, ο Θεοδοσουλάκης και η “φάμπρικα” του ΒΑΚ για τα επόμενα χρόνια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο “Άπο” που πλέον θεωρείται ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας, ο Θεοδοσουλάκης που έρχεται και ο στόχος του ΟΦΗ για το 2025.

Με την εμφάνιση του κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αποστολάκης έκανε μια εμφάνιση – “δήλωση” για το μέλλον του στον σύλλογο. Η εμπιστοσύνη των προπονητών που κεφαλαιοποιήθηκε με εκείνη του Τραϊανού Δέλλα ρίχνοντας τον στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα βασικό είναι φυσικό να στρέφει τα φώτα πάνω στον 19χρονο μέσο.

Πλέον, ο Γιάννης Αποστολάκης, όπως γράψαμε πριν από λίγες ημέρες, ξέφυγε από το μεταβατικό στάδιο της διαδρομής “Κ19 – πρώτη ομάδα”, είναι ενεργό μέλος με εκείνη και θεωρείται δεδομένο ότι υπολογίζεται πολύ περισσότερο από ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Ο επόμενος που πρόκειται να κάνει την ίδια διαδρομή, αν και την έχει ξεκινήσει από το 2022, είναι ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης. Ο επίσης 19χρονος επιθετικός μπορεί να έμεινε πίσω λόγω του περσινού σοβαρού τραυματισμού του με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη χιαστών αλλά έδειξε με τις εμφανίσεις και τα γκολ του στην Κ19 πως έχει επιστρέψει για τα καλά.

Στις ικανότητες του Θεοδοσουλάκη υπάρχει πολύ μεγάλη πίστη και στον ΟΦΗ θεωρούν, όχι άδικα, πως θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα μπει σταθερά στο rotation της πρώτης ομάδας και αυτό θα είχε συμβεί και νωρίτερα αν δεν προέκυπτε ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη πέρυσι.

Μην ξεχνάμε πως από πέρυσι έχει γίνει επαγγελματίας και ο Ηλίας Σημαντηράκης, ένας ποδοσφαιριστής που υπέγραψε συμβόλαιο μετά από εντολή του Βάλντας Νταμπράουσκας και παρότι δεν έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα, στον ΟΦΗ πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του αριστερού μπακ που είναι ήδη βασικός με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, το φετινό καλοκαίρι θα είναι εκείνο με την μεγαλύτερη παρουσία παιδιών από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Ο σχεδιασμός που έχει γίνει για την ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής έχει ήδη ξεκινήσει και οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ομάδα δεν κρύβουν την πεποίθηση τους ότι από το καλοκαίρι του 2025 θα είναι πλέον ώριμο το έδαφος ώστε ο ΟΦΗ να έχει στην πρώτη ομάδα παίκτες που δεν θα βρίσκονται απλά για να συμπληρώνουν την 20αδα αλλά που θα έχουν ενεργό ρόλο και θ’ αποτελούν βασικά στελέχη της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook