Στη Σαουδική Αραβία ο Βαγγέλης Λάππας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ, Βαγγέλης Λάππας έχει φύγει από την Κηφισιά εδώ και μερικές ημέρες και μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της ομάδας γυναικών, Αλ Καντσία.

Ο Βαγγέλης Λάππας αποτελεί παρελθόν από την Κηφισιά. Ο Έλληνας προπονητής τερματοφύλακων πήγε στην ομάδα των Βορείων Προαστίων στην αρχή της σεζόν, μαζί με τον Γιάννη Αναστάσιου, παρέμεινε μετά την αποχώρηση του 51χρονου κόουτς, όμως έφυγε λίγες ημέρες μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας.

Στο παρελθόν είχε δουλέψει με επιτυχία στην Ασία, για λογαριασμό της Αλ Ντάφρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τη διετία 2016-18 και τώρα εντάχθηκε στο επιτελείο της Αλ Καντσία. Πρόκεται για μια από τις «δυνατές» ομάδες στο ποδόσφαιρο γυναικών της χώρας.

Μάλιστα ο Λάππας δεν θα είναι ο μόνος Έλληνας της ομάδας. Τεχνική διεθύντρια του κλαμπ είναι η Κατερίνα Φαλίδα, ενώ στο επιτελείο δουλεύουν ο γυμναστής Νίκος Πανουργιάς και ο αναλυτής Αλέξανδρος Ρετζής. Μετά από δέκα αγωνιστικές η Αλ Καντσία είναι στη δεύτερη θέση με 17 βαθμούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook