Άρης: Με ψυχολογία και ερωτηματικά στην ενδεκάδα στην Τούμπα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τον «αέρα» της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου θα ξεκινήσει και την πορεία του στα πλέι οφ ο Άρης, που πάει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο σημερινό (10/3, 21.00) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άκης Μάντζιος έχει στη διάθεση του όλους, σχεδόν, τους παίκτες του, με εξαίρεση τον τραυματία Πάρντο, ενώ επέτρεψαν στην αποστολή και οι Βερστράτε και Τζούρασεκ. Ο προπονητής του Άρη δεν άνοιξε τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει και αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Κουέστα θα είναι ο τερματοφύλακας σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια θα επιστρέψει στο αριστερό, ενώ ο Μπράμπετς και ένας εκ των Ρόουζ ή Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Βερστράτε, Ζουλ και Βέλεθ διεκδικούν τις δυο θέσεις των αμυντικών χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Νταρίντα. Ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή, ενώ οι Μορόν και Ανσαριφάρντ διεκδικούν τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook