Ανυφαντάκης για Αποστολάκη: “Το μέλλον του ανήκει – Χαίρομαι που ο οργανισμός του ΟΦΗ τον στηρίζει τόσο πολύ”

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο τεχνικός του Γιούχτα Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 για τον μέσο του ΟΦΗ καθώς ήταν ο πρώτος του προπονητής στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Γιάννη Αποστολάκη καθώς σε πολύ μικρή ηλικία έγινε ο πρώτος προπονητής του 19χρονου μέσου του ΟΦΗ.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αποστολάκη και τόνισε ότι πρόκειται για ένα παιδί που έχει όλο το μέλλον μπροστά του ώστε να “γίνει μια από τις σημαίες του Ο ΦΗ”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Ανυφαντάκης για τον Γιάννη Αποστολάκη: «Χαίρομαι πάρα πολύ πραγματικά. Εκτός από ένα παιδί πολλά υποσχόμενο, είναι ένα παιδί με σωστές βάσεις από την οικογένειά του. Πραγματικά βλέπω ότι ο οργανισμός του ΟΦΗ τον βοηθάει πάρα πολύ και το μέλλον του ανήκει. Είναι ένα παιδί από το Ρέθυμνο και το ξέρω από πολύ μικρό. Ήταν ένα πολύ ξεχωριστό παιδί από μικρός, είχε πολύ καλή σκέψη στο ποδόσφαιρο και εύχομαι πραγματικά να μπορέσει να γίνει πρωταγωνιστής και μία από τις σημαίες του ΟΦΗ. Η διαδικασία έχει ακολουθηθεί καλά με τον Γιάνννη. Είναι ένα παιδί που πήγε μεγάλος στον ΟΦΗ, εξελίχθηκε και πλέον υπολογίζεται κανονικά στον ΟΦΗ. Ο Γιάννης είναι ένας κανονικός παίκτης για τον ΟΦΗ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ αλλά έχει και τα αρνητικά του. Την ομάδα καθορίζει το αποτέλεσμα και υπάρχει μεγάλη πίεση. Όσοι είναι στον ΟΦΗ είναι δυνατοί χαρακτήρες και πιστεύω ότι παιδιά σαν τον Γιάννη είναι από αυτά τα παιδιά που έχουν δυνατό χαρακτήρα. Είναι δύσκολο ομάδες σαν τον ΟΦΗ να έχουν πολλά παιδιά, αλλά νομίζω ότι ο δρόμος είναι ανοικτός. Την ανάδειξη ενός ταλέντου δεν την κάνουν τα πόδια, αλλά το μυαλό. Έχει να κάνει πολύ με τη νοοτροπία και την δύναμη του χαρακτήρα. Είναι ένας χώρος που απαιτεί πολλές θυσίες και πρέπει να μπορείς και να είσαι δυνατός για να προχωρήσεις. Είναι καλό για εμάς στο Ρέθυμνο ότι είναι και ο Θεοδοσουλάκης. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να πούμε ότι βγάζει παιδιά και το Ρέθυμνο. Να δώσουμε και τα εύσημα στον τόπο μας, το Ρέθυμνο. Ο ΟΦΗ πλέον βλέπει την ανάδειξη ταλέντων πιο σοβαρά από άλλες χρονιές, αυτό έχω καταλάβει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook