Μάνος στον ΣΠΟΡ FM 104,2: “Δεν αξίζει στον ΟΦΗ η θέση που είναι – Το 2018 ήταν κλειδί η χημεία που είχαμε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” για τον φετινό ΟΦΗ αλλά και για τον ιστορικό στόχο της ανόδου στην Superleague 1 το 2018.

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός των Χανίων

Για τον ΟΦΗ: “Είναι μια χρονιά που δεν πήγε καλά για την ομάδα, το πάλεψε αρκετά. Δεν αξίζει στον ΟΦΗ να είναι εκεί που βρίσκεται, τώρα μπορεί να μην βγήκαν κάποιες μεταγραφές, αυτό όμως δεν λέει κάτι γιατί παίζει ρόλο και η χημεία. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ θα το βρει και θα πάει πολύ καλύτερα τα επόμενα χρόνια”.

Για το δέσιμο του με τον ΟΦΗ: “Έχω αγαπήσει τον ΟΦΗ, τον παρακολουθώ. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο έργο, η ομάδα ήταν να διαλύσει και μείναμε όσοι μείναμε και καταφέραμε να την ανεβάσουμε. Εμένα πλέον με χαροποιεί να βλέπω τον ΟΦΗ να πηγαίνει καλά όπως και όλες τις ελληνικές ομάδες όταν παίζουν στην Ευρώπη, κερδίζει βαθμούς η Ελλάδα και είναι κερδισμένες ακόμα περισσότερες”.

Για την υπομονή που χρειάζεται να δείξει ο κόσμος: “Η υπομονή είναι μεγάλο κομμάτι συζήτησης και θέλει πολλές ώρες. Το γνωρίζουμε πως ο κόσμος στην Ελλάδα δεν έχει υπομονή και θέλει να βλέπει άμεσα αποτελέσματα. Όμως πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο για να πάει καλά η ομάδα, μπορεί να υπάρχουν καλοί παίκτες αλλά να μην ταιριάζει ο προπονητής.

Για την ιστορική άνοδο του ΟΦΗ το 2018: “100% ήταν το κλειδί η χημεία που υπήρχε μεταξύ μας. Είχαμε και δίπλα μας έμπειρα παιδιά που μας βοήθησαν, η ομάδα πήγαινε από νίκη σε νίκη και στην συνέχεια όλα κυλούσαν μόνα τους μέχρι το τέλος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook