Τζώρτζογλου στον ΣΠΟΡ FM 104,2 για ΟΦΗ και Μπούση: “Έχει αξιοπρέπεια και περηφάνια, τον άνθρωπο τον στηρίζεις στα δύσκολα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή όπου αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στον ιδιοκτήτη του ΟΦΗ αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 για την πυροσβεστική παρέμβαση του πριν από έναν μήνα και παράλληλα αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Μιχάλη Μπούση. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά το Νίκος Τζώρτζογλου: “Νιώθω ευλογημένος, που στις τάξεις της Ένωσης ανήκει αυτή η μεγάλη ομάδα, ο ΟΦΗ. Νιώθω ευλογημένος που σε αυτό το ημιθανές περιβάλλον, σε αυτό το περιβάλλον που υπάρχει η βία, η τοξικότητα, έχουμε μία ομάδα η οποία σε αγωνιστικό επίπεδο μπορεί να μην είναι αυτό που θα θέλαμε όλοι, αλλά γενικά σαν ομάδα βγάζει ένα ευρωπαϊκό προφίλ. Μία φορά έτυχε να φάω με τον Μιχάλη Μπούση, δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του. Νιώθω όμως ότι με αυτό τον άνθρωπο, αυτό τον ευεργέτη, αυτή την διοίκηση, που έχει έναν από τους κορυφαίους παράγοντες στην Ελλάδα, τον Μηνά Λυσάνδρου, δεν χρωστάει, δεν έχει παθογένειες. Έχει αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια, δεν ανήκει σε κάποιο άρμα. Το ποδόσφαιρο έχει κι άλλα στοιχεία. Υπήρχε μία μερίδα ατόμων που εξέφρασε με άσχημο τρόπο την αγανάκτησή του στον ΟΦΗ. Έχω πιει αυτό το πικρό ποτήρι της αχαριστίας, σε μία ομάδα που υπηρέτησα 17 χρόνια όπως μπορούσα, έβαλα τα χρήματά μου, τις ώρες μου, με την βοήθεια των φίλων του Εργοτέλη, χορηγών, αλλά και με την βοήθεια του ΟΦΗ. Σε κάποια στιγμή άκουσα αυτά που άκουσε και ο Μιχάλης Μπούσης. Είχα ζήσει την ίδια ακριβώς πικρία. Αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται στην Αμερική, έχει βάλει κάποια εκατομμύρια, προφανώς και έχει κάνει λάθη. Κι εγώ είχα κάνει λάθη τότε στον Εργοτέλη. Νομίζω ότι τον άνθρωπο πρέπει να τον στηρίζεις στα δύσκολα, όταν τον χτυπάνε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook