Και… Νατσούρα ανακοίνωσε η ΕΕΑ – Δεν ανησύχουν στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τον… Αντώνη Νατσούρα εμφάνισε ως έναν από τους λόγους της κατάπτωσης της εγγυητικής του ΟΦΗ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ωστόσο στον ΟΦΗ τονίζουν ότι είναι τυπικό το θέμα. Ανακοινώθηκαν και επίσημα οι αποφάσεις για τις υποθέσεις των Σταυρακάκη, Κασμερίδη.

Το Gentikoule επικοινώνησε με το νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Ντίνο Μανταδάκη που τόνισε ότι “δεν υπάρχει κανένα θέμα Νατσούρα. Υπήρχε μια οφειλή προς το πρόσωπο του ύψους 10 χιλ. ευρώ η οποία έχει ρυθμιστεί με τον ποδοσφαιριστή εδώ και αρκετό καιρό. Απλά ο δικηγόρος του Νατσούρα δεν έστειλε στην ΕΕΑ τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ρύθμιση της οφειλής”.

Όσον αφορά τις υποθέσεις των Κασμερίδη, Σταυρακάκη – επιβεβαιώθηκε το πρωινό ρεπορτάζ του Gentikoule καθώς πρέπει να τακτοποιηθούν εντός των επόμενων 15 ημερών και να τους καταβληθούν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών των παρακάτω:

* ΠΑΕ ΑΡΗΣ για οφειλές στο αθλητικό σωματείο Α.Π.Σ Διγενής και της Εταιρείας «ΑΓΡΟΧΟΥΜ Α.Ε».

* ΠΑΕ ΟΦΗ για οφειλές προς τον ποδοσφαιριστή Α. Νατσούρα, Κ.Σταυρακάκη, Α. Κασμερίδη του τρίτου Ι.Λαγκαδιανού και της Εταιρείας «Ρ.ΖΙΝΖΑΛΙΑΝ & ΣΙΑ Ο.Ε».

* ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Ιωακείμ Μπενίσκου, Δημήτρη Διαμαντή κ Jean FRANCHESCHI

* ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Γ. Μπρέγκου και Χ. Καλαφάτη.

* Η συζήτηση της αίτησης του Γιάννη Ιωαννίδη για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανεβλήθη για τη συνεδρίαση της 29/05/2012.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook