«Τέλος στην φαυλότητα, την βία και την μισαλλοδοξία»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με καυστική ανακοίνωση απάντησε ο ΟΦΗ σε όσα ψευδή και εκτός πραγματικότητας γεγονότα καταλόγισε στον σύλλογο και το Νίκο Μαχλά κάνοντας λόγο για “κάμερα που είναι αδιάψευστος μάρτυρας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ και προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Νίκος Μαχλάς, δεν προτίθενται να ρίξουν νερό στο μύλο της φαυλότητας, της υποκίνησης της βίας και της μισαλλοδοξίας που συστηματικά καλλιεργείται με μπαράζ ανακοινώσεων από το παιχνίδι του Α γύρου από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα.
Η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας απέδειξαν ότι μπορούν να διοργανώνουν παιχνίδια «υψηλού κινδύνου» στο γήπεδό μας χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό, καθ όλη τη διάρκεια της φετινής περιόδου.
Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννενα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κατά την παραμονή της στο γήπεδο του ΟΦΗ και δεν εκφράστηκε κανένα απολύτως παράπονο από τα μέλη της αποστολής.
Ευτυχώς η κάμερα είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Όσο για τα ψεύδη περί παροτρύνσεων του κ. Μαχλά προς τον ποδοσφαιριστή Ηλία Κώτσιο να μην αγωνιστεί, ας ερωτηθεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος τίμησε με το ήθος και την αξιοπρέπειά του τις φανέλες και των δυο ομάδων.
Για την εκτόνωση των εντάσεων και της άτυπης και άνευ σοβαρού λόγου «βεντέτας» που αντιμετωπίζουν οι δύο ομάδες, δεν αρκούν τα ευχολόγια, αλλά η σοβαρότητα και η υπεύθυνη στάση.
Το Ε λληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να πάψει πια να ταλαιπωρείται από λεονταρισμούς και παράγοντες που προσπαθούν να δικαιολογήσουν δύσκολες καταστάσεις μετά από βαριές ήττες και αρέσκονται στο να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Αρκετά κύριοι της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα.
Έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε από το να ασχολούμαστε με τις ανακοινώσεις σας.
Καλή συνέχεια στη συμπαθή ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα και καλή παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook