Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Κηφισιά – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Κηφισιά.

Sdna.gr: “Κηφισιά και ΟΦΗ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην Καισαριανή για την πρεμιέρα των play-out μένοντας σε λευκή αλλά χορταστική ισοπαλία με αρκετές φάσεις μπροστά στα καρέ των Αναγνωστόπουλου και Μπάουμαν”.

To10.gr: “Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Κηφισιά και τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των play out της Superleague”.

Sport24.gr: “Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Κηφισιά και τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Η ομάδα των βορείων προαστίων μένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού”

Gazzeta.gr: “Η αναμέτρηση της Καισαριανής είχε ευκαιρίες, αλλά δεν είχε γκολ! Η Κηφισιά… κόλλησε στο 0-0 με τον ΟΦΗ, αποτέλεσμα που δεν αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένη (ειδικά τους γηπεδούχους) στην πρεμιέρα των play out”.

Sport-fm.gr: “Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και εκατέρωθεν πολλές ευκαιρίες, Κηφισιά και ΟΦΗ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία στην Καισαριανή, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook