Παραμένει στην… πρίζα, έχοντας όμως το βαθμολογικό αβαντάζ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε την έξτρα διαδικασία του πρωταθλήματος κόντρα στην Κηφισιά (0-0) με ισοπαλία στην Καισαριανή και παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη στην φετική Σούπερ Λιγκ, αλλά η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία εξακολουθεί να βρίσκεται στα… πόδια των παικτών του.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε τα πλέί άουτ της Σούπερ Λιγκ με  «λευκή ισοπαλία», στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής, κόντρα στην Κηφισιά, φτάνοντας τους 26 βαθμούς, ενώ ακόμα δεν έχει πάρει εκτός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Σειρά έχουν τώρα τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Ατρόμητο (30/3) και ΠΑΣ Γιάννινα (6/4), όπου με ισάριθμες νίκες η κρητική ομάδα θα έχει σωθεί οριστικά.

Προς το παρόν παραμένει στην… πρίζα, αλλά έχει το βαθμολογικό αβαντάζ (βρίσκεται στο +4 από Βόλο και Κηφισιά) και η υπόθεση παραμονή βρίσκεται ξεκάθαρα στα… πόδια των παικτών του. 

“Χρειαζόμαστε πιο πολύ τους βαθμούς της νίκης και αυτό θα επιδιώξουμε στα δύο παιχνίδια στην έδρα μας” είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ,Τραϊανός Δέλλας, μετά το χθεσινό (16/3) ματς, δίοντας και το… σύνθημα νίκης για τα προσεχή ματς, που θα διεξαχθούν μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook