Το πρόγραμμα των διεθνών του ΟΦΗ: Μάχη μεταξύ Γκούτι – Γκλάζερ για το Euro 2024, ντεμπούτο για τον Νόαμ Μπάουμαν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ θα είναι ιδιαίτερα ενεργητικός στα διεθνή παιχνίδια του Μαρτίου καθώς εκπροσωπείται από έξι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Νταν Γκλάζερ, Γκούτι Τοράρινσον, Μάρκο Μπάκιτς, Νόαμ Μπάουμαν αλλά και οι… Ελπίδες Γιάννης Αποστολάκης, Τίτος Κουτεντάκης έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις εν μέσω της διακοπής των εθνικών πρωταθλημάτων.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται, όπως είναι φυσιολογικό, στην μονομαχία του Ισραήλ με την Ισλανδία όπου Γκλάζερ και Τοράρινσον θα κοντραριστούν για μια θέση στον τελικό των play offs κόντρα στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη με έπαθλο ένα εισιτήριο στα τελικά του Euro 2024.

To μεγάλο παιχνίδι θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης (21/3) στην Ουγγαρία και την Βουδαπέστη με τον Τοράρινσον, σύμφωνα με όσα γράφουν τα Ισλανδικά ΜΜΕ, να διεκδικεί φανέλα βασικού σε αντίθεση με τον Νταν Γκλάζερ που κλήθηκε την τελευταία στιγμή.

Την ίδια ώρα ο Νόαμ Μπάουμαν επιλέγοντας την πατρίδα της μητέρας του θα κάνει ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας που πρόκειται να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Αρούμπα (23/3) και το Περού (26/3).

Ο Μάρκο Μπάκιτς βρίσκεται σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής Μαυροβουνίου όντας βασικό στέλεχος της γειτονικής χώρας. Ο διεθνής χαφ του ΟΦΗ θα είναι στην αποστολή για τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει το Μαυροβούνιο με αντιπάλους την Λευκορωσία (21/3) και την Βόρεια Μακεδονία (25/3).

Τέλος ο ΟΦΗ εκπροσωπείται στην Εθνική Ελπίδων από τους Γιάννη Αποστολάκη και Τίτο Κουτεντάκη που κλήθηκαν από το Νίκο Παπαδόπουλο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με αντιπάλους, την Λευκορωσία (22/3) και την Ανδόρα (26/3).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook