Οι απουσίες Χιμένεθ, Νέιρα “στρώνουν” τον δρόμο για τον Αποστολάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 19χρονος μέσος του ΟΦΗ μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση στην Τρίπολη, ίσως κληθεί να παίξει στην πρώτη ομάδα και στην φυσική του θέση.

Μπορεί οι Νιόπλιας, Νταμπράουσκας, Μελ να είναι εκείνοι που έδειξαν τον δρόμο στον Αποστολάκη όμως ο Τραϊανός Δέλλας είναι εκείνος που κεφαλοποιείται την μετέπειτα ποδοσφαιρική εξέλιξη του 19χρονου μέσου του ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ όχι μόνο έχει καθιερώσει τον 19χρονο στην ενδεκάδα του ΟΦΗ αλλά όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με την Κηφισιά, του δίνει πολύ μεγάλες αρμοδιότητες. Χαρακτηριστική είναι η απόφαση του Δέλλα να εκτελεί εκείνος όλες τις στατικές φάσεις παρότι στην ενδεκάδα του ΟΦΗ υπήρχαν και άλλοι παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία.

Πλέον, ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων και με τους Χιμένεθ, Νέιρα να βρίσκονται στα… πιτς, δεν αποκλείεται να δούμε τον προπονητή του ΟΦΗ να χρησιμοποιήσει τον Γιάννη Αποστολάκη στην φυσική του θέση που είναι στον άξονα. Παρότι μέχρι τώρα τον χρησιμοποιεί ως αριστερό χαφ δίνοντας του βέβαια εντολές να συγκλίνει προς τον άξονα.

Η εξαιρετική εμφάνιση του 19χρονου χαφ στην Τρίπολη, η μαγική ασίστ που έδωσε στον Σουρλή για το νικητήριο γκολ των Ελπίδων κόντρα στην Ανδόρρα δείοχνει πως ο Αποστολάκης έχει παρουσιάσει μια τρομερή εξέλιξη, μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που έγινε… άνδρας κάνοντας το βήμα που όλοι περίμεναν, από αρχηγός της Κ19 σε βασικό μέλος της πρώτης ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook