Θέλει επιστροφή στο «Γεντί Κουλέ» με νίκη μπροστά στον κόσμο του

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο (20:00, Live Gentikoule – ΣΠΟΡFM 104,2) επιστρέφοντας στο «Γεντί Κουλέ» μετά από 27 ημέρες και θέλει το τρίποντο

Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα στις 20:00 τον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική των Play Outs της Super League 1. 27 ημέρες μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, ο ΟΦΗ επιστρέφει στην έδρα του και έχει ως μοναδικό στόχο το τρίποντο. Ο Όμιλος δεν είναι ακόμα μαθηματικά ασφαλής κι έτσι θέλει να νικήσει σήμερα και να ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με αυτή την υπόθεση.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Σαντιάγκο Μοσκέρα ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στην τελευταία προπόνηση κι έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Μπρεσάν, Χιμένεθ, Νέιρα, Λάρσον, Σημαντηράκης, αλλά και οι Σωτηρίου, Αδαμάκης, Καλαφάτης και Κουτεντάκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται αναλυτικά από τους: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Λουκάο, Μαρινάκη, Βούρο, Γιαννούλη, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γαγιέγος, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Φελίπε, Θεοδοσουλάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook