Έρχεται και ο άλλος Γιάννης…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Θεοδοσουλάκης που δείχνει ότι είναι το επόμενο Ρεθυμνιωτάκι που κάνει την οριστική μετάβαση προς την 20αδα του ΟΦΗ.

Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης είναι δύο παιδιά που τα ενώνουν πολλά κοινά στοιχεία. Πρώτα και κύρια, ο κοινός τόπος καταγωγής τους που είναι το Ρέθυμνο και η κοινή κατάληξη τους, στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ.

Έκαναν μαζί, από πολύ μικρή ηλικία, όλη την μεγάλη, δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Από τις “Κ” μέχρι και την πρώτη ομάδα, κλήθηκαν να κάνουν ντεμπούτο κάτω από πο λύ δύσκολες συνθήκες. Θεοδοσουλάκης και Αποστολάκης, ίσως πλέον το θυμούνται ελάχιστα, δεν έκαναν ντεμπούτο μέσα στο 2024 αλλά τον Σεπτέμβρη του 2022 όταν και τότε ο ΟΦΗ είχε ξεμείνει από παίκτες λόγω των προβλημάτων τραυματισμών.

Ωστόσο, ποτέ αυτές οι συνθήκες δεν είναι εύκολες για δύο παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα.

1,5 χρόνο μετά, η σειρά του Γιάννη Αποστολάκη είχε έρθει, πλέον έφτασε και εκείνη του Γιάννη Θεοδοσουλάκη.

Ο 19χρονος επιθετικός που είναι δεδομένο και σίγουρο πως θα είχε παίξει πολύ νωρίτερα, αν δεν προέκυπτε ο σοβαρός τραυματισμός του τον περσινό Μάη όπου στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος Κ19 είχε υποστεί ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει πίσω ένα εξάμηνο.

Ο ίδιος, δουλευταράς ανέκαθεν και ένα παιδί χαμηλών τόνων, εργάστηκε πολύ όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Αρχικά πέρυσι με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία και στην συνέχεια όταν πάτησε ξανά γήπεδο, μπήκε αμέσως στα παιχνίδια της Κ19 όπου ήδη έχει γράψει το κοντέρ αρκετά γκολ.

Ήταν σίγουρο πως θα ερχόταν και η δική του σειρά, άλλωστε όπως έχει πει τόσες και τόσες φορές ο Τραϊανός Δέλλας, η είσοδος των νεαρών παιδιών θα πρέπει να γίνεται σταδιακά και βήμα – βήμα.

Πλέον μετά τον Γιάννη Αποστολάκη, η εικόνα του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δείχνει πως έρχεται και η σειρά του Γιάννη Θεοδοσουλάκη. Είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, σε μια θέση όπου έχει δείξει ήδη τα διαπιστευτήρια του ως επιθετικός.

Θα μπορούσε ακόμα και να έχει χριστεί… “ήρωας” εάν κατάφερνε να σκοράρει στην φάση που με εξαιρετική προσποίηση βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μαρκετζιάνι αλλά είχε μείνει από δυνάμεις μετά την πρώτη προσπάθεια.

Θεοδοσουλάκης και Αποστολάκης αποτελούν πλέον τα πρώτα παιδιά του ΟΦΗ που έρχονται από τα τμήματα υποδομής και γίνεται η αρχή για τα επόμενα χρόνια όπου όπως έχουμε γράψει ξανά θ’ ακολουθήσουν και άλλα το επόμενο καλοκαίρι που θα κληθούν να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook