Pics | Chi è Mandas?

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανδάς παραμένει αήττητος στα ντέρμπι που έχει δώσει η Λάτσιο και οι Ιταλοί φρόντισαν να δείξουν την αποθέωση τους μέσω των social media.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε φροντίσει να δείξει με το καλημέρα τις μεγάλες του ικανότητες όταν και έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Λάτσιο στο ντέρμπι της Αιώνιας Πόλης απέναντι στην Ρόμα δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Στην συνέχεια, με την επιστροφή του Προβεντέλ, ο διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας πήρε ξανά τα γάντια του βασικού με τον Χρήστο Μανδά να περιμένει την ευκαιρία του.

Ήδη η Λάτσιο τον είχε κάνει δεύτερο τερματοφύλακα περνώντας στην ιεραρχία τον Σέπε που έτσι και αλλιώς αγωνίζεται δανεικός θέλοντας να επενδύσει στον πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ που είναι δικός της παίκτης μέχρι το 2028.

Το εντυπωσιακό με την παρουσία του Χρήστου Μανδά είναι πως μετράει πέντε συμμετοχές με την Λάτσιο και ο ίδιος είναι αήττητος στα μεγάλα ντέρμπι που έδωσε απέναντι στην Ρόμα και την Γιουβέντους.

Ωστόσο τα προχθεσινά του επιτεύγματα κόντρα στην “Γιούβε”, οι δύο μεγάλες επεμβάσεις που έκανε και οι οποίες έμελλε να είναι καθοριστικές οδηγώντας την Λάτσιο στην σπουδαία νίκη, έχουν κάνει τους οπαδούς των Ιταλών να μιλούν με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για εκείνον!

 

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έπειτα από μόλις πέντε συμμετοχές με την φανέλα της Λάτσιο, στην πλατφόρμα “Χ”, ο Χρήστος Μανδάς σχολιάστηκε μόνο με θετικά σχόλια για την μέχρι τώρα εικόνα του. Από το “ο Έλληνας Ντοναρούμα”, μέχρι τον “μικρό Περούτσι” – ο Χρήστος Μανδάς έχει προλάβει να συγκρίνεται με δύο πολύ μεγάλους Ιταλούς τερματοφύλαες όπως αυτοί που αναφέραμε.

 

 

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook