Μαρκ Μπρις: “Είχα πρόταση από τον ΟΦΗ – Απάντησα αρνητικά” – Ανέλαβε την Εθνική Καμερούν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πολύπειρος Βέλγος που μένει μόνιμα στο Ηράκλειο, είναι ο νέος προπονητής του Καμερούν ενώ σε συνέντευξη του αποκάλυψε ότι του έκανε πρόταση ο ΟΦΗ με τον ίδιο ν’ απαντάει αρνητικά.

Η ιστορία του 62χρονου Μαρκ Μπρις με πολύ μεγάλη θητεία στους πάγκους του Βελγίου και της Jupiler League έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του καθώς μετά την αποχώρηση του από την Λέουβεν, μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα, την Κρήτη και το Ηράκλειο.

Η σύζυγος του Μαρκ Μπρις είναι από το Ηράκλειο, μαζί έχουν έναν γιο 6 χρονών, τον Μάξιμο και ο ίδιος πλέον με την οικογένεια του μένουν μόνιμα στην πόλη.

Πλέον, από το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου ο Μαρκ Μπρις είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Καμερούν με την Αφρικανική Ομοσπονδία ν’ ανακοινώνει και επίσημα την πρόσληψη του όπου και θα έχει υπό τις οδηγίες του, εφόσον τον καλέσει, έναν πρώην παίκτη του ΟΦΗ τον Ντέιβις Επασί.

Η ιστορία του Μαρκ Μπρις έχει ενδιαφέρον καθώς ο 62χρονος Βέλγος παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του όπου ερωτώμενος για το αν η μόνιμη μετακόμιση του στο Ηράκλειο είναι και απόφαση συνταξιοδότησης, ο ίδιος απάντησε: “Όχι δεν σκοπεύω να αποσυρθώ από τους πάγκους. Δεν ξαναγυρίζω στο Βέλγιο βέβαια, θα μείνω μόνιμα στο Ηράκλειο και την Κρήτη μαζί με την οικογένεια μου και απλά περιμένω την επόμενη πρόταση. Είχα πρόταση από τον ΟΦΗ αλλά απάντησα αρνητικά, δεν με ενδιαφέρει να είμαι προπονητής σε ομάδα πρώτης κατηγορίας της Ελλάδας αλλά θα ήθελα να προπονήσω μια Εθνική ομάδα. Πρόσφατα με προσέγγισαν από την Γκάνα αλλά απάντησα αρνητικά καθώς θέλω να υπάρχουν σωστές συνθήκες δουλειάς”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook