Λάρσον: Άνοιξε ο χορός των αποχωρήσεων για το καλοκαίρι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σουηδός μπακ αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ και η μετακίνηση του στη Νορβηγία ανοίγει τον κύκλο των μαζίκών αποχωρήσεων του επόμενου καλοκαιριού.

Λίγους μήνες πριν εκπνεύσει και τυπικά το συμβόλαιο του Έρικ Λάρσον, η πρόταση της Λίλεστρομ σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του που τον έχει θέσει νοκ άουτ για τα επόμενα τρία με τέσσερα παιχνίδια, οδήγησε στην πρόωρη αποχώρηση του.

Πλέον με την αποχώρηση του Έρικ Λάρσον για τη Νορβηγία και την Λίλεστρομ, ανοίγει ο κύκλος εκείνων που πρόκειται ν’ ακολουθήσουν το επόμενο καλοκαίρι. Και οι ενδείξεις αναφέρουν πως δεν θα είναι και λίγοι εκείνοι που πρόκειται ν’ αποχαιρετήσουν την Κρήτη και τον ΟΦΗ.

Ουσιαστικά η αποχώρηση του Έρικ Λάρσον έπειτα από δύο χρόνια αποτελεί και κατά κάποιον τρόπο το κλείσιμο της εποχής της ομάδας του 2022. Ήδη τον περασμένο Ιανουάριο αποχώρησε ο Νουά Ντίκο.

Από εκεί και πέρα, είναι αρκετά τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι και ουσιαστικά ο ΟΦΗ πρόκειται να προχωρήσει σε ένα rebuilding – σε αντίθεση με ότι ζήσαμε το 2023 όπου έγιναν λίγες μεταγραφές καθώς υπήρχε από πέρυσι ένας βασικός κορμός.

Υπενθυμίζουμε πως το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των Δημήτρη Σωτηρίου. Κώστα Γιαννούλη, Γκούτι Τοράρινσον, Λουκάο, Πραξιτέλη Βούρου, Χουάν Νέιρα, Μιγκέλ Μεγιάδο, Τζον Τοράλ, Λουίζ Φελίπε, Σαντιάγκο Μοσκέρα όπως και του Μακάνα Μπάκου που αγωνίζεται ως δανεικός από την Λέγκια Βαρσοβίας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook