«Η Τορίνο βλέπει τον Νύκταρη» λένε οι Ιταλοί!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί να έχει αγωνιστεί μόλις 19 λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα όμως ο Νικομανώλης Νύκταρης γίνεται γνωστός στο εξωτερικό καθώς σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα παρακολουθείται από την Τορίνο!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ (γεν. 4/9/1992) πήρε χρόνο συμμετοχής από το Νίκο Αναστόπουλο στα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννενα ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς συμμετείχε στα παιχνίδια της ομάδας Κ20. Μπορεί να μην είχε πολύ χρόνο συμμετοχής όμως φαίνεται ότι ήδη έχει γίνει γνωστός στο εξωτερικό καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα «calciomercato.it», η Τορίνο τον παρακολουθεί – όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία!

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον για τον Κέβιν Μιραλάς και παράλληλα η «Γκρανάτα» κοιτάζει από την Ελλάδα και το Νικομανώλη Νύκταρη όπως λέει χαρακτηριστικά. Το calciomercato επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας «Τούτοσπορτ» που αναφέρεται στους Μιραλάς και Νύκταρη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του calciomercato

«Η Τορίνο θέλει να επιστρέψει στην Σέριε Α και να δημιουργήσει μια καλή ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει και το ενδιαφέρον του προέδρου της ομάδας για τον 24χρονο Βέλγο Κέβιν Μιραλάς. Σύμφωνα με την «Τούτοσπορτ» σκάουτερ της Τορίνο παρακολούθησαν τον εξαιρετικό επιθετικό που παίζει στον Ολυμπιακό και ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές αγγλικές ομάδες με τελευταία τη Νιουκάστλ. Επίσης, από την Ελλάδα αρέσει και ο νεαρός Νικομανώλης Νύκταρης επιθετικός του ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook