Κούγιας: “Στο Ηράκλειο πρέπει να υπάρχει μόνο μία ομάδα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε συνέντευξη του στον Athletic Radio 104,2 o Aλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ, στην πρόταση που είχε καταθέσει στον Φανούρη Βατσινά και εξέφρασε την άποψη πως πρέπει να υπάρχει μόνο μια ομάδα στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στον ΟΦΗ

Για τον ΟΦΗ…

Ο ΟΦΗ , η Παναχαϊκή, ο ΠΑΣ, ο Πανετολικός, είναι ομάδες με δυναμική όπως και η Λάρισα φυσικά και θα έπρεπε να είναι μόνιμα στην Α΄ Εθνική. Αλλιώς παίζεις στην Πατρα και στην Κρήτη και αλλιώς στην Καλλιθέα και στην Κομοτηνη. Άλλο πόλη 300.000 κατοίκων και άλλο μια 40.000. Αν θέλεις ένα πραγματικό πρωτάθλημα πρέπει να υπάρχουν αυτές οι ομάδες. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα και αν δεν είχε αυτά τα προβλήματα θα ήταν από τους πρωταγωνιστές κάθε χρόνο.

Για τον υποβιβασμό του Εργοτελη…

Στο Ηρακλειο πρέπει να έχει μία ομάδα. Ο Εργοτέλης κλέβει μια θέση από κάποια άλλη ομάδα με δυναμική. Το δυναμικό του Εργοτέλη φαντάσου του στον ΟΦΗ. Μιλάω για τα χρήματα. Αυτό θέλει βέβαια και όραμα για να γίνει. Πραγματικά η άποψη που είναι πως δεν χρειαζεται ο Εργοτέλης στην Superleagueαυτή. Δεν πρέπει εγωισμό σου πάνω απ’όλα.

Για την πρόταση που είχε κάνει στον Φανούρη Βατσινά για την αγορά του ΟΦΗ

Είχα κάνει μια πρόταση στον κ. Βατσινά. Είχα έρθει με 2 εκ. ευρώ και ζήτησα την ομάδα. Ο Κος Βατσινάς μου είπε πως θα μαραζώσει χωρίς τον ΟΦΗ. Φάνηκε ειλικρινής. Για μένα ήταν όνειρο ζωής.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook