Ο Εντόι και η «μάχη» με τον χρόνο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μάχη με τον χρόνο έχουν επιδοθεί οι παράγοντες του ΟΦΗ ώστε να προλάβουν να “κλείσουν” όσο περισσότερα μέτωπα γίνεται εν όψει της αυριανής εξέτασεις του φακέλου της ομάδας από την ΕΠΟ (LIVE 12.00 Gentikoule). Το “οκ” από την Κοπεγχάγη για τον Εντόι και η πρόταση για (νέα) εκχώρηση των χρημάτων από τα τηλεοπτικά.

Ήδη, πάντως οι άνθρωποι του ΟΦΗ φρόντισαν να κλείσουν ακόμα ένα μέτωπο που φαινόταν απειλητικό για τον σύλλογο και αυτό αφορούσε τα χρήματα προς την Κοπεγχάγη ως προμήθεια για τον μάνατζερ του Σενεγαλέζου επιθετικού. Η οφειλή ήταν 8.000 ευρώ και δόθηκε ένα (μικρότερο) ποσό ώστε να κλείσει αυτή η ιστορία, προς το παρόν τουλάχιστον, και να μην υπάρχει πρόβλημα με την αδειοδότηση.

Παράλληλα με την υπόθεση του Νταμέν Εντόι, στον ΟΦΗ προσπαθούν να βρουν λύσεις και στα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο. Έτσι, την Παρασκευή συναντήθηκαν στην Αθήνα οι Μάνθος Πουλινάκης και Μανώλης Φωτάκης με τον δικηγόρο (εκπρόσωπο 8 ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ) Κίμωνα Ευαγγελάτο προκειμένου να βρεθεί λύση με τις οφειλές τους. Η πλευρά του ΟΦΗ πρότεινε στον δικηγόρο των ποδοσφαιριστών να εξοφλούνται όλοι μέσω νέας εκχώρισης που θα γίνει από τα τηλεοπτικά της επόμενης περιόδου με τον Ευαγγελάτο να τονίζει ότι θα μεταφέρει την πρόταση στους ποδοσφαιριστές που με την σειρά τους θα αποφασίσουν.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook