Τρέξιμο μέχρι τέλους για την αδειοδότηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε συνεχή εγρήγορση βρίσκονται στον ΟΦΗ για την εξέταση του φακέλου από την επιτροπή αδειοδότησης προκειμένου να είναι όσο πιο πλήρης γίνεται!

Στον ΟΦΗ δεν έμειναν με «σταυρωμένα χέρια» από τα ευχάριστα νέα από τις υποθέσεις των δύο Λόπεζ και των ποδοσφαιριστών που εκπροσωπεί ο Κίμωνας Ευαγγελάτος και έχουν… στρωθεί στην δουλειά περιμένοντας να μαζέψουν μέχρι και την τελευταία υπογραφή. Ήδη στο «Βαρδινογιάννειο» βρίσκονται επί ποδός όλοι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ενώ άνθρωπος του ΟΦΗ έφυγε ήδη για την Αθήνα προκειμένου να «κλείσει» τις υποθέσεις των «11». Και από την ΠΑΕ πλέον επιβεβαιώνουν ότι όλες οι υποθέσεις κινούνται σε πολύ καλό δρόμο ωστόσο υπάρχει ακόμα αρκετή δουλειά.

Το πρωί θα μεταβούν στην Αθήνα ο πρόεδρος της Διοικούσας Σήφης Κορωνάκης με τα μέλη Μάνθο Πουλινάκη, Κώστα Τουγλή και τον λογιστή Κώστα Ψωμά ενώ μαζί τους θα μεταβεί και ο νομικός της ΠΑΕ Ντίνος Μανταδάκης. Άπαντες θα βρίσκονται στα γραφεία της ΕΠΟ λίγο μετά τις 11.00 οπότε και θα έχουν τις τελικές επαφές πριν μπουν στην αίθουσα για το πρώτο ραντεβού με την τριμελή επιτροπή αδειοδότησης.

Πάντως, πρέπει να πούμε και να το αναφέρουμε πως στον ΟΦΗ θεωρούν πολύ δύσκολη την αδειοδότηση της ομάδας από τον πρώτο, κιόλας, βαθμό ωστόσο με τις κατάλληλες ενέργειες θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα στην συνέχεια και στην δευτεροβάθμια επιτροπή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook